To je to što me zanima!

Mariju Klipu su morali opet operirati da joj spase ruku

Djelatnici MORH-a prikupljaju razasute komade MIG-ova koji su pali na području Općine Plaški. Na nekim od njih su već počela vještačenja
Vidi originalni članak

Kirurzi KBC-a Zagreb morali su još dva puta operirati Mariju Klipu (69), koju je ozlijedio dio MIG-a koji se srušio kod Plaškog. Na kirurgiji su rekli kako su je morali operirati da spriječe daljnje komplikacije i infekcije. Liječenje i oporavak Marije će dugo trajati. Teško ozlijeđena Marija morat će na još nekoliko operacija i dodatne korekcije zbog oštećenog tkiva u ruci. Klipu su prvo operirali u ogulinskoj bolnici. Da se Mariju prebaci u Zagreb tražila je njezina kći jer smatra da će se tamo bolje brinuti za nju.
- Ozljede na ruci su teške, a oni su joj to samo zašili. U Zagrebu očekujem bolju njegu. Tamo bi trebala imati i zasebnu sobu - rekla je Marijina kći Vesna Tomić.

POČELI VJEŠTAČITI OSTATKE MIG-ova
Na području Općine Plaški u ponedjeljak su nastavili istragu na terenu gdje su se srušili avioni. Djelatnici MORH-a prikupljaju komade MIG-ova. Na nekima su već počela vještačenja.
- Na Hrvatskom vojnom učilištu vještače se elektronski djelovi, jer tamo imaju adekvatnu opremu - rekla je za Slobodnu Dalmaciju glasnogovornica Županijskog suda u Karlovcu Alenka Laptalo i dodala da će poručje biti blokirano dok se ne izuzme i posljednji komad MIG-ova.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • tatamlata 27.09.2010.

    Ljesinari ne daju jadnoj zeni mira ni pri transportu. Vidi onu besramnicu s mikrofonom.

  • be yourself 27.09.2010.

    Bačica treba svu pomoć jer je stvarno jedina koja je u cijeloj priči nastradala a nizašto nije kriva.

  • Nizozemac 27.09.2010.

    Sad tuzba i debela odsteta pa neka se voze jos sa krsevima

Komentiraj...
Vidi sve komentare