To je to što me zanima!

Marina Lovrečki opozvana s dužnosti voditeljice Čistoće

na njezino mjesto doći će Goran Bradić. Zagrebačka Gradska skupština će 30. siječnja odlučivati o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada
Vidi originalni članak

Voditeljica Čistoće - podružnice Zagrebačkog holdinga Marina Lovrečki opozvana je u srijedu s dužnosti, a na njezino mjesto doći će Goran Bradić, izvijestio je u srijedu Zagrebački holding na svojim internetskim stranicama.

"Magistar ekonomije Goran Bradić odlukom predsjednice Uprave Zagrebačkog holdinga d.o.o. Ane Stojić Deban imenuje se od 18. siječnja voditeljem podružnice Zagrebački holding d.o.o. - podružnica Čistoća na mandat od četiri godine. Dosadašnja voditeljica opozvana je s dužnosti s današnjim danom", naveli su iz Zagrebačkog holdinga.

Zagrebačka Gradska skupština će na sjednici 30. siječnja odlučivati o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada u Zagrebu, na prijedlog gradonačelnika Milana Bandića. Naime, pred gradskim zastupnicima bit će prijedlog odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada i usluga povezanih s javnom uslugom u Gradu Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zippysnake 18.01.2018.

    Zagreb ce postati drugi Napulj, a znamo kako se tamo odvozi smece!! Jedamput u par mjeseci!!

  • nikluk20 18.01.2018.

    pardon gospodo, sakupljati ćete sortirani otpad koji MI sortiramo (radimo vaš posao), PRODAVATI taj isti otpad i ZARAĐIVATI, a nama RASTE CIJENA ODVOZA OTPADA?.......razmislite još jednom......jer ako je tako, ja se odjavljujem i sve sortirano vozim na odlagalište sam.toliko ću se potruditi....

  • nikluk20 18.01.2018.

    kriv operativac a ne gazda mile....hehehehehehe.....a joj

Komentiraj...
Vidi sve komentare