To je to što me zanima!

Marine Le Pen 'ulovili' u New Yorku u Trumpovom tornju

Predsjednica Nacionalne fronte (FN) viđena je u kafiću u prizemlju zgrade, s trojicom muškaraca među kojima je bio i Louis Aliot, potpredsjednik FN-a
Vidi originalni članak

Kandidatkinja ekstremne desnice na francuskim predsjedničkim izborima ove godine Marine Le Pen viđena je u četvrtak u Trump Toweru, stožeru novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trumpa u New Yorku, ali nije poznato hoće li se s njim i sastati. 

Predsjednica Nacionalne fronte (FN) viđena je u kafiću u prizemlju zgrade, s trojicom muškaraca među kojima je bio i Louis Aliot, potpredsjednik FN-a.

Odbila je novinarima odgovoriti na pitanje ima li se namjeru susresti s Trumpom.

CNN je na Twitteru objavio, navodeći Trumpovog glasnogovornika, da se Le Pen neće sastati ni s novoizabranim američkim predsjednikom niti s nekim od članova njegova tranzicijskog tima.

Direktor kampanje Marine le Pen, David Rachline, ranije je u Parizu rekao da je čelnica FN-a u privatnom posjetu New Yorku, te nije otkrio pojedinosti njezina programa.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • TVRDOGLAVI SVABO 18.01.2017.

    Nalrijed le pen unisti ovu lokrdiju pedera neoloberalnih

  • 13.01.2017.

    24 MOLIT ĆU objektivno pisanje !!!! Izjava Marine Le Pen koju u potpunosti podržavam : ''Le Pen je, inače, u intervjuu grčkom listu “Kirijakatiki Demokracija” rekla da će Frexit (izlazak Francuske iz EU) biti važna točka njenog izbornog programa: “Što je Europska unija? To je struktura stvorena zanemarivši mišljenja europskih naroda. Njezin vrh čini oligarhija banaka i tehnokrati poput Junckera i osatlih koje nikada nije birao ni jedan narod. A ta struktura djeluje u interesu njemačkih i francuskih banaka koje vode svoju ekonomsku politiku uz puni prezir naroda koje ucjenjuju”. Le Pen je posebno naglasila: “Europska unija je nož u srcu nacionalnih suvereniteta europskih država, a euro nije valuta nego instrument za ucjenjivanja koji Bruxelles koristi za realizaciju svoje politike”.Na udaru njenog izbornog programa, kako se i moglo očekivati, bit će i NATO za koji je u istom intervjuu rekla: “NATO više jednostavno nije potreban. Taj vojni blok je bo stvoren u vrijeme kada je postojao Varšavski ugovor, a zajedno s njim i opasnost od širenja komunističkog Sovjetskog Saveza. Više nema ni SSSR ni Varšavskog ugovora. Washington podržava NATO radi ostvarivanja svojih ciljeva u Europi.“Idealno bi bilo da sve te zemlje napuste EU istog dana kad i Francuska. Pokušat ću ih uvjeriti da to učine. Narodi Europe moraju mati pravo glasovati za svoje oslobađanje od ropstva i ucjenjivanja sa strane tehnokrata iz Bruxellesa i da vrate suverenitet svojm zemljama”. SVE STOJI što je rekla.

  • karton 13.01.2017.

    Bio sam i ja u Trump tornju, prije 10 godina, pa nikad nitko nije o tome pisao .... ))-:

Komentiraj...
Vidi sve komentare