To je to što me zanima!

Marinela je izdahnula u bolnici: 'Pili smo votku, ne sjećam se'

POČELO SUĐENJE Ivana Lj. (20) terete da je 2. prosinca prošle godine u Kuševcu, vozeći BMW pijan i bez vozačke dozvole, skrivio tešku prometnu nesreću u kojoj je poginula Marinela Trupeljak (20)
Vidi originalni članak

Na Općinskom sudu u Osijeku prije nekoliko dana održana je prva sudska rasprava u postupku protiv Ivana Lj. (20) iz Vuke. Njega optužnica tereti da je 2. prosinca prošle godine u Kuševcu kod Đakova, u pijanom stanju, vozeći bez položenog vozačkog ispita, skrivio prometnu nesreću u kojoj je poginula 20-godišnja  Marinela Trupeljak, a Damir Đ. (32) kao putnik zadobio višestruke teške ozljede, javlja Glas Slavonije.

Vozio 150 km/h: Sletio u kanal, udario u rub mosta, u auto, stablo...

Mladića terete da je 2. prosinca oko 1.30 sati, sjedeći za upravljačem BMW-a, s 1,79 promila alkohola u krvi i bez vozačke dozvole vozio BMW Radićevom ulicom iz smjera Ivanovaca Đakovačkih prema centru Kuševca. U optužnici stoji da je brzina prije slijetanja automobila bila 150 kilometara na sat, a dozvoljeno je 50. Kod kućnog broja 46 izgubio je kontrolu nad upravljačem vozila, nakon čega je BMW zaplesao na cesti, sletio u kanal i snažno se zabio u betonsko postolje šahta. Auto je potom odbačen u zrak, udario u rub betonskog mosta kućnog broja 46, a onda udario i u stražnji gornji dio parkiranog automobila. Nakon toga, BMW je udario i u stablo te se zaustavio u kanalu.

NESREĆA Poginula djevojka (20): Vozač BMW-a bio pijan i bez dozvole

Marinela je preminula dan kasnije u KBC-u Osijek

Marinela Trupeljak zadobila je teške ozljede zbog kojih je dan kasnije preminula u KBC-u Osijek. Teško je ozlijeđen i 32-godišnji Damir Đ., koji je zbog višestrukih prijeloma nekoliko mjeseci proveo u bolnici. On je istražiteljima rekao da je Ivan Lj. te noći vozio brže od 200 kilometara na sat te da ga je upozorio da uspori jer je kolnik bio mokar od kiše.

U prvim izvješćima navodilo se kako je BMW vozio Damir Đ., no istraga je pokazala da je to ipak bio 20-godišnji Ivan Lj. 

'Nakon što smo naručili drugu bocu votke, ničega se ne sjećam...'

Kako piše Glas Slavonije, te večeri su Ivan, Marinela i Damir bili u kafiću u Josipovcu Punitovačkom. Ljušanin se branio da se, nakon što su naručili drugu bocu votke, ničega ne sjeća, pa tako ni nesreće. Tvrdio je i da nikada ranije nije izazvao prometnu nesreću. Ipak, tu tvrdnju je demantirao svjedok Stjepan Kopljar, koji je naveo da zna da je Ivan Lj. imao prometnu nesreću s Renault Lagunom u prvoj polovici studenog prošle godine, na cesti između Vuke i Beketinaca. Ivan Lj. je tada s prijateljem došao Kopljaru i zamolio ga da mu izvuče automobil iz kanala traktorom, što je svjedok i učinio.

Inače, osumnjičeni mladić je u istražnom zatvoru od 7. prosinca 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 10.05.2018.

    Je su li popili i drugu boce votke?? Vjerojatno nisu jer ne bi uspjeli doći do auta ,pa ne bi vozili pijani. Pali bi pod stol.

  • 09.05.2018.

    Da je bila đus votka,bilo bi bolje.

  • 09.05.2018.

    Ovo treba suditi kao ubojstvo s predumišljajem..

Komentiraj...
Vidi sve komentare