Obavijesti

News

Komentari 38

Marinela je izdahnula u bolnici: 'Pili smo votku, ne sjećam se'

POČELO SUĐENJE Ivana Lj. (20) terete da je 2. prosinca prošle godine u Kuševcu, vozeći BMW pijan i bez vozačke dozvole, skrivio tešku prometnu nesreću u kojoj je poginula Marinela Trupeljak (20)

VIDEO

Na Općinskom sudu u Osijeku prije nekoliko dana održana je prva sudska rasprava u postupku protiv Ivana Lj. (20) iz Vuke. Njega optužnica tereti da je 2. prosinca prošle godine u Kuševcu kod Đakova, u pijanom stanju, vozeći bez položenog vozačkog ispita, skrivio prometnu nesreću u kojoj je poginula 20-godišnja  Marinela Trupeljak, a Damir Đ. (32) kao putnik zadobio višestruke teške ozljede, javlja Glas Slavonije.

Vozio 150 km/h: Sletio u kanal, udario u rub mosta, u auto, stablo...

Mladića terete da je 2. prosinca oko 1.30 sati, sjedeći za upravljačem BMW-a, s 1,79 promila alkohola u krvi i bez vozačke dozvole vozio BMW Radićevom ulicom iz smjera Ivanovaca Đakovačkih prema centru Kuševca. U optužnici stoji da je brzina prije slijetanja automobila bila 150 kilometara na sat, a dozvoljeno je 50. Kod kućnog broja 46 izgubio je kontrolu nad upravljačem vozila, nakon čega je BMW zaplesao na cesti, sletio u kanal i snažno se zabio u betonsko postolje šahta. Auto je potom odbačen u zrak, udario u rub betonskog mosta kućnog broja 46, a onda udario i u stražnji gornji dio parkiranog automobila. Nakon toga, BMW je udario i u stablo te se zaustavio u kanalu.

Poginula djevojka (20): Vozač BMW-a bio pijan i bez dozvole
Poginula djevojka (20): Vozač BMW-a bio pijan i bez dozvole

Marinela je preminula dan kasnije u KBC-u Osijek

Marinela Trupeljak zadobila je teške ozljede zbog kojih je dan kasnije preminula u KBC-u Osijek. Teško je ozlijeđen i 32-godišnji Damir Đ., koji je zbog višestrukih prijeloma nekoliko mjeseci proveo u bolnici. On je istražiteljima rekao da je Ivan Lj. te noći vozio brže od 200 kilometara na sat te da ga je upozorio da uspori jer je kolnik bio mokar od kiše.

U prvim izvješćima navodilo se kako je BMW vozio Damir Đ., no istraga je pokazala da je to ipak bio 20-godišnji Ivan Lj. 

'Nakon što smo naručili drugu bocu votke, ničega se ne sjećam...'

Kako piše Glas Slavonije, te večeri su Ivan, Marinela i Damir bili u kafiću u Josipovcu Punitovačkom. Ljušanin se branio da se, nakon što su naručili drugu bocu votke, ničega ne sjeća, pa tako ni nesreće. Tvrdio je i da nikada ranije nije izazvao prometnu nesreću. Ipak, tu tvrdnju je demantirao svjedok Stjepan Kopljar, koji je naveo da zna da je Ivan Lj. imao prometnu nesreću s Renault Lagunom u prvoj polovici studenog prošle godine, na cesti između Vuke i Beketinaca. Ivan Lj. je tada s prijateljem došao Kopljaru i zamolio ga da mu izvuče automobil iz kanala traktorom, što je svjedok i učinio.

Inače, osumnjičeni mladić je u istražnom zatvoru od 7. prosinca 2017. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina