To je to što me zanima!

Mario Banožić izašao iz KBC-a Osijek: 'Dobro se oporavlja'

Zdravstveno stanje gospodina Banožića je poboljšano te se dobro oporavlja od zadobivenih ozljeda, rekli su iz KBC-a Osijek
Vidi originalni članak

Bivši ministar obrane Mario Banožić izašao je danas iz bolnice, potvrdio je KBC Osijek, prenosi Večernji.

- Zdravstveno stanje gospodina Banožića je poboljšano te se dobro oporavlja od zadobivenih ozljeda. Slijedom toga, nakon učinjenih pregleda i pretraga, danas je otpušten na kućno liječenje uz preporuku daljnjeg kontrolnog specijalističkog praćenja zdravstvenog stanja - rekli su iz bolnice.

Podsjetimo, Banožić je prije 2 tjedan skrivio prometnu nesreću sa smrtnom posljedicom u kojoj je i sam dobio teške ozljede. Premijer ga je isti dan razriješio dužnosti ministra obrane. U Vladi su mu prije nekoliko dana potvrdili naknadu 6+6.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • LasVegas_1 24.11.2023.

    lisice i ono nista? A onog vozaca iz Zg u lisicine i privodjene live u dnevniku,

  • Trezni 24.11.2023.

    Vi koji ste pravili nalaz u Vinkovcima i u Osijeku i točili ga infuzijama dok god nebude 0. 00 spavate li mirno?Jel imate obitelj?Jel imate djecu?Stići će vas savjest kad tad.

  • suncice 24.11.2023.

    6+6 je dobio,sad odmah onaj samododijeljeni stan odmah prepisati na ženu jer on to može,a kakve još privilegije tog nezamjenjivog velikana čekaju to ćemo još vidjeti,prdekana ADIO

Komentiraj...
Vidi sve komentare