To je to što me zanima!

Markač: Zbog srpske istine o ratu objava registra nije dobra

Oni imaju drugu istinu o Domovinskom ratu, i ako se podigne više optužnica za pojedinačna kaznena djela moglo bi se manipulirati tim registrom, smatra Markač
Vidi originalni članak

General Mladen Markač je u Osijeku dobio titulu počasnog građanina, gdje se osvrnuo na najavu objave registra branitelja. 

- Meni i Specijalnoj policiji, kojoj sam bio na čelu u Domovinskom ratu ne smeta objava registra branitelja, samo je pitanje vremena i da li se on treba objaviti baš sada. No, to je odluka Vlade - rekao je Markač. On misli da takva odluka u ovom trenutku nije dobra zbog revolta u Srbiji izazvanog oslobađajućom presudom. 

- Drugim riječima, oni imaju drugu istinu o Domovinskom ratu i tu sad postoji mogućnost da se u Hrvatskoj podigne više optužnica za pojedinačna kaznena djela, a mi ne znamo koliko tih optužnica može biti, na koji način će se one realizirati i tu postoji mogućnost da se onda manipulira s tim registrom - rekao je Markač, javlja HRT

Markač se u Osijeku još jednom zahvalio cijelom narodu na potpori dok su on i general Ante Gotovina bili u pritvoru u Haagu.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • orgija 21.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • gjurogjuro 03.12.2012.

    objavom registra branitelja se neće apolutno nikako riješiti problem lažnjaka.... pa do nedavno je bila dostupna stranica "ukradenog registra" i što se time napravilo ??? NIŠTA !!! svatko je imao pristup i mogao je vidjeti popis branitelja po postrojbama i po imenima.... treba napraviti reviziju, jedna neovisna komisija to može vrlo lako riješiti... pa nemože netko imati PTSP i mirovinu na osnovu toga a bio "portir" u nekom zapovjedništvu, a u opisu bolesti mu stoji " stresna situacija na prvoj crti bojišnice!!".

  • sjaj u tami 03.12.2012.

    ...generale...nemojte dopustiti da vas vozaju.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare