To je to što me zanima!

Markić o prosvjednicima: Boje se da će ostati bez privilegija

Sve udruge koje falsificiraju izjave Hasanbegovića nisu digle glas protiv korupcije i netransparentne dodjele novca poreznih obveznika, piše Markić na Facebooku
Vidi originalni članak

Nakon jutrošnjeg prosvjeda Platforme 112 protiv imenovanja povjesničara Zlatana Hasanbegovića novim ministrom kulture, oglasila se i Željka Markić, predsjednica udruge U ime obitelji. 

Na Facebooku je među ostalim napisala: 

"Prije dvije godine - sve udruge koje sada falsificiraju izjave Zlatka Hasanbegovića - nisu digle glas protiv korupcije i netransparentne dodjele novca poreznih obveznika. Toliko o njihovoj zabrinutosti da je Zlatko Hasanbegović "kao osoba koja će imati moć određivati tko će u kulturi i medijima dobivati sredstva isključiva, a time i nepodobna za vođenje područja u kojem je sloboda izražavanja ključna pretpostavka stvaralaštva". Da procjenjuju da će im pomoći zadržati njihove privilegije - dobivati proračunski novac bez rada, čitanosti i doprinosa informiranju javnosti - bio bi im Hasanbegović i podoban i demokratičan - baš kao što su bili super zadovoljni sa smjenjenom ministricom Zlatar i ministrom Šipušom. Ukidanje privilegija, dobivanja novca po stranačkim vezama te promicanja podobnosti umjesto sposobnosti - toga se boji ova ekipa."

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Prepelita 23.01.2016.

    Tu ženu ne mogu podnijeti ni u jednoj varijanti, pa čak ako izjavi nešto dobro. iz njenih očiju se vidi ZLO. Prekrijete rukom lice i pogledajte oči, one su ogledalo čovjeka, a ova definitivno nije čovjek!

  • Mošsimislit 22.01.2016.

    Baba Markić a kolko si ti naše love posaugala preko Bandinjerosa?

  • subres 22.01.2016.

    Platforma 112, okuplja oko 20 nevladinih udruga,koje žive na našoj grbi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare