To je to što me zanima!

Markić podržala Rumunje: I oni zahtijevaju referendum o braku

Rumunjski političari mogu ili dozvoliti ljudima da izaberu žele li zaštititi brak između muškarca i žene, ili mogu izabrati politiku Ceausescua i odvesti Rumunjsku natrag u vrijeme diktature, poručila je Markić
Vidi originalni članak

European Dignity Watch objavio je na Facebooku kako predsjednica Udruge 'U ime obitelji' Željka Markić daje podršku rumunjskom referendumu o braku.  Riječ je o propagandnoj kampanji u Rumunjskoj, čiji je cilj da se, kao i u Hrvatskoj, Ustavom onemogući otvaranje institucije braka istospolnim parovima.  Naime, početkom 2016. godine organizirano je sakupljanje potpisa za zabranu gej braka, a od dvadeset milijuna Rumunja svoj potpis je toj inicijativi dalo njih tri milijuna.

Uz objavu priložili su i video s porukom Željke Markić Rumunjima. 

- Rumunji su prikupili više od tri milijuna potpisa za ono što bih ja nazvala najsnažnijim građanskim pokretom u Rumunjskoj od kada je postala demokratska država. Rumunjski političari imaju dvije opcije: Ili poštivati te glasove, saslušati ih,  te pomoći i dozvoliti ljudima da izaberu žele li zaštititi brak između muškarca i žene. Ili mogu izabrati ići u drugom smjeru, smjeru politike Ceausescua i odvesti Rumunjsku natrag u vrijeme kada je na snazi bila diktatura. Nadam se da će izabrati prvu opciju - poručila je Željka Markić.

 

Idi na 24sata

Komentari 219

  • user_467123 31.01.2018.

    Što idemo u Rumunjsku na referendum gdje i kada su organizirani autobusi da malo razgledamo besplatno???????????

  • JaLe_1 31.01.2018.

    Je da i bog postoji,a gospa je na izravnoj vezi s medunozjem.

  • zuluf_52 31.01.2018.

    Bljak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare