To je to što me zanima!

Masakr u Mariupolju: 'Ne možemo izbrojati žrtve, ali vjerujemo da su stotine mrtve'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Serhiy Orlov, zamjenik gradonačelnika rekao je da je dio grada uz rijeku, u kojem živi 130.000 ljudi, uključujući i njegovog oca, gotovo potpuno uništen
Vidi originalni članak

Dužnosnici u Mariupolju kažu kako strahuju da bi veliki broj ljudi mogao biti mrtav nakon višesatnog neprekidnog granatiranja grada.

Serhiy Orlov, zamjenik gradonačelnika rekao je da je dio grada uz rijeku, u kojem živi 130.000 ljudi, uključujući i njegovog oca, gotovo potpuno uništen.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne možemo izbrojati broj žrtava ondje, ali vjerujemo da su stotine mrtve. Ne možemo ići tamo po tijela - rekao je za BBC.

- Ruska vojska ovdje djeluje kroz sve svoje oružje – topništvo, višestruke raketne sustave, avione, taktičke rakete. Pokušavaju uništiti grad - kaže Orlov.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kaže da su ruske snage udaljene nekoliko kilometara od grada sa svih strana.

- Ukrajinska vojska je vrlo hrabra i nastavit će braniti grad, ali ruska vojska bori se poput gusara. Oni uništavaju cijele četvrti - kaže Orlov.

>>Stanje u Ukrajini iz minute u minutu pratite ovdje

POGLEDAJTE VIDEO: UŽIVO O RATU UKRAJINA RUSIJA

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Cukunio 05.03.2022.

    Izgleda da većina Rusa misli da su i izbjeglice iz Ukrajine zapadnjačka izmišljotina.

  • Istiniti 03.03.2022.

    Jemen...

  • TAKE IT BACK 03.03.2022.

    Sjećam se da se u RH gotovo svaki ubijeni civil prikazivao na snimakama, bilo tv, bilo u novinama. Ovdje se po ukrajinskim riječima radi o 6000 ubijenih Rusa. da li j itko vidio makar jednog ubijenog Rusa. Opet po ukrajinskim tvrdnjama svaki dan na stotine je mrtvih civila od ruskog granatiranja. Tko je vidio više od 5-6 mrtvih neindetificiranih tijela na jednoj tv snimci. Ja nisam. Ovo nije navijanje, ovo je samo opažanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare