To je to što me zanima!

Maskirali se, mahali mačetom i plašili prolaznike na mostu

Policajci su na tzv. Đurinom mostu zatekli dvojicu muškaraca, starih 36 i 37 godina, koji su se mašući mačetom zapravo na neprimjeren način zabavljali
Vidi originalni članak

Dvojica maskiranih muškaraca, od kojih je jedan bio naoružan mačetom, presreli su u utorak navečer mladića na pješačkom mostu u Slavonskom Brodu. Mladić je, vidjevši muškarce, pobjegao trčeći i o svemu obavijestio policiju.

Policajci su na tzv. Đurinom mostu zatekli dvojicu muškaraca, starih 36 i 37 godina, koji su se mašući mačetom zapravo na neprimjeren način zabavljali pokušavajući snimiti reakcije uplašenih osoba.

Policija je oduzela mačetu od mlađeg muškarca, te protiv njega dostavlja optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o oružju, dok je protiv obojice podnijela prijave zbog narušavanja javnog reda i mira, izvijestila je PU brodsko-posavska. 

Pješački most koji središte grada povezuje s tvornicom Đuro Đaković česta je meta vandala koji razbijaju zaštitna stakla i uništavaju rasvjetu. Sada se čini da "razbijači" nisu jedini kojima je ova moderna građevina idealno mjesto za "zabavu".

Idi na 24sata

Komentari 74

  • stefi defi 07.02.2015.

    odma 6 mjeseci remetinac

  • MarkoStaniševski 06.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ledo1 06.02.2015.

    36 i 37 godina i imaju se vreemena zabavljati i to ovako neprimjereno

Komentiraj...
Vidi sve komentare