To je to što me zanima!

Drama u Marseilleu: Maskirani muškarci pucali su po ljudima

Maskirani napadači, njih najmanje trojica, u automobilu marke Renault Megane, prišli su skupini mladih u kulturalnom centru grada zvanom 'La Busserine', izašli iz vozila i zapucali
Vidi originalni članak

Jedan je čovjek lakše ozlijeđen u ponedjeljak u pucnjavi u francuskom Marseillesu. Maskirani napadači, njih najmanje trojica, u automobilu marke Renault Megane, prišli su skupini mladih u kulturalnom centru grada zvanom 'La Busserine', izašli iz vozila i zapucali. Kada je policija stigla na mjesto napada, zapucali su i prema njima pa pobjegli. 

Napadači su pucali iz kalašnjikova, javljaju francuski mediji, a prenosi Daily Mail. 

Policija je blokirala područje oko mjesta pucnjave i traga za napadačima. 

>>> Uskoro više

Idi na 24sata

Komentari 51

  • jožek2 22.05.2018.

    Ti svi koji to rade su nekad imali svoje države i živjeli svoj život dok nisu došli imperijalisti i kolonizatori i porobili i opljačkali sve što je valjalo u njihovim državama a njihove pretke su uzimali za robove , i sad kad im ovi vračaju to na ovaj način oni su ubojice, teroristi i sve najgore, ali kad je itko osudio Francuze ubojice koji su poubijali milijune Alžiraca, Marokanaca i svih onih koji su im bili kolonije. Sto puta bravo za ove hrabre ljude koji sad osvećuju svoje sunarodnjake, jer po međunarodnom pravu ratni zloćini nikad ne zastarjevaju, i samo naprijed muslimani i osvetite sve svoje poginule i ubijene od osvajačkih imperijalista svih boja i nacija.

  • menart 22.05.2018.

    Neko je ovdje reko da eto vam sad refugges itd.. pravo ima aliii sto je najgore, koliko ih je rodjeno tamo i mrze zemlju u kojoj su njihovi roditelji dosli da rade. Ma moram rec mada ne volim bit tako grub. Jednom rijecju- DREK! Cast izuzecima.

  • EU LAW 22.05.2018.

    U vecini Europskih gradova desavaju se pljacke, silovanja i sve vrste nasilja od strane emigranata a da o tome mediji i dalje sute ! tko stoji iza takve politike koja ce se urusiti sama od sebe sa vrlo teskim posljedicama

Komentiraj...
Vidi sve komentare