To je to što me zanima!

'Maslenica je pokazala da naša vojska može osloboditi zemlju'

Željko Reiner položio je vijence na spomen obilježje poginulim braniteljima na zadarskom groblju u povodu 23. obljetnice vojno-redarstvene akcije Maslenica
Vidi originalni članak

Predsjednik sabora Željko Reiner položio je vijence na spomen obilježje poginulim braniteljima na zadarskom gradskom groblju u povodu 23. obljetnice vojno-redarstvene akcije Maslenica kojom je oslobođeno zadarsko zaleđe i spojen sjever i jug Hrvatske.

Značaj akcije istaknuo je i Željko Reiner rekavši kako je akcija Maslenica bila jedna od najznačajnijih i prekretnica u Domovinskom ratu, javlja Večernji list.

- Pokazala je kako će srbočetnički agresor završiti, a i tom akcijom je pokazano međunarodnoj javnosti da hrvatska vojska može osloboditi cijelu zemlju, što se na kraju i dogodilo - rekao je predsjednik Sabora Željko Reiner ističući zahvalnost braniteljima.

Reiner je prokomentirao i sutrašnju sjednicu Sabora, na kojoj će se izlagasavati povjerenje novoj Vladi. Rekao je kako se nada da će rasprava biti konstruktivna i dostojanstvena i da će trajati onoliko koliko je razumno. 

- Nadam se da rasprave neće prijeći u sitne ponoćne sate - rekao je Željko Reiner te dodao kako će o svim imenima pa i o potpredsjednicima Sabora javnost znati sve danas poslijepodne.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Mislilac 21.01.2016.

    Ovog čovjeka ne mogu vidjeti, čak i Karamarko mi je draži od ovog.

  • vihor 2016 21.01.2016.

    naravno da mozemo ali vise nikada,,

  • dkmjnn 21.01.2016.

    Dr. Rainer, jel ste bili u kojem od sanitetskih vozila što su odvozila ranjenike s ratišta. Ako jeste, gdje, kada i koliko dugo? Hvala

Komentiraj...
Vidi sve komentare