To je to što me zanima!

Matić: Prosvjeduje militantna skupina koja ostale drži u šaci

Ministar branitelja je rekao da janjci i prosvjedovanje sigurno nisu nešto što će Hrvatsku voditi prema naprijed Smatra da je današnji događaj samo diverzija
Vidi originalni članak

Ministar branitelja Predrag Matić rekao je u središnjem Dnevniku HRT-a da na Markovu trgu prosvjeduje jedna manja militantna skupina koja svojom retorikom u šaci drži sve ostale branitelje. Janjci i prosvjedovanje sigurno nisu nešto što će Hrvatsku voditi prema naprijed, kazao je. Smatra da je današnji događaj samo diverzija, da se iz fokusa medija i javnosti makne priča o Karamarkovu Mercedesu i utajama poreza. 

- Sutra će biti objavljeni novi gospodarski rezultati Hrvatske, idemo na bolje, a to onima koji planiraju doći na vlast nikako ne ide u priog, pa je trebalo zaoštriti retoriku - objasnio je.

Na pitanje što će se dogoditi ako branitelja nakon22 sata, do kad smiju biti na Markovu trgu, sklonište nađu u crkvi, ministar Matić je rekao:

- Najprije treba reći da se cijela Hrvatska, uključujući i ove branitelje, borila za demokratsku državu, ali i pravnu, ali ovo uplitanje crkve... Vidjeli smo da je jedan biskup došao dati potporu, ponovno se govori o tome da se crkva ne miješa u politiku, svjetovne stvari, međutim taj biskup već u nekoliko navrata provocira, ne znam što mu je Vlada toliko stala na žulj. Podsjećam gospdina da u ovoj Vladi sjedi 1/3 branitelja, dok u vladi koju on zdušno podržava 1/3 sjedi na putu za Remetinec - rekao je Matić.

Podsjetimo, pomoćni biskup zagrebački Valentin Pozaić došao je danas na Markov trg dati svoju podršku braniteljima.

Idi na 24sata

Komentari 181

  • user_240672 29.05.2015.

    Matiću,nemaš ni malo srama,da imaš dao bi ostavku.

  • jozabroz 29.05.2015.

    maticu,ti bi zbog svog zdrastvenog stanja trebao razmislit o ostavci,,iovako je gotovo sa vasom "vladavinom")))))

  • batmon 29.05.2015.

    vise meni ovo izgleda kao pokusaj da se stvori drama i da se maknu oci s nesposobne vlade i perkovica u njemackoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare