To je to što me zanima!

Matijašević: Premijer Milanović mora istupiti iz Čačićeve sjene

Predsjednik HUS-a istaknuo je kako mu smeta što se Radimir Čačić vrijeđanjem radnika tvrtki u problemima prometnuo u vodeću figuru Vlade, a premijer je u sjeni
Vidi originalni članak

Sindikati prvih 100 dana Vlade nisu ocijenili niti prolaznom ocjenom, piše HRT. Predsjednik HUS-a Ozren Matijašević u Osijeku je rekao kako su razlozi pad životnog standarda građana i gubljenje radnih mjesta. 

Smatra kako prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić u nedostatku argumenata za obranu Vlade vrijeđa radnike tvrtki u problemima. Iste uvrede temelji na lažnim podacima. 

- Smeta me, a vjerujem i većinu građana, što se takvim načinom Čačić prometnuo apsolutno u vodeću figuru Vlade, a što premijer koji je vodio tim i dobio povjerenje građana stoji u sjeni. I krajnji je čas da premijer istupi i da počne rukovoditi situacijom, a koja je sve samo ne dobra - poručio je Matijašević. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • lstojcic 04.04.2012.

    Mnogi sindikalni vođe su samo laprdali,išli ruku pod ruku sa vlasti,čekali samo da se uhljebe kod njih dal u Saboru ,dal u vlasti,a ovaj nije ništa posebno od njih i žalosno je da oni komentiraju poteze vlasti

  • kiko1 04.04.2012.

    Sindikati su u Hrvatskoj tako dobro organizirani i tooooliko brinu o dobrobiti članstva da se u pojedinim firmama radnici učlanjuju u sindikat bez da o tome imaju pojma. Nikad ne potpišu pristupnicu ili što već, nego na platnoj listi vide da im je svaki mjesec skinuta članarina za sindikat. Bljak!

  • polo60 04.04.2012.

    Emoj matijaševiču zar si i ti progledao ,pa to vidi i svaka baka u hrvatskoj ,ali nažalost ništa od toga .Da milsnovič ima muda nebi ni ušao s njima u koaliciju ,vidite da šuti kao ona stvar u šaci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare