To je to što me zanima!

Matković u Ambasadoru u Opatiji noćila za 200 kn?

Ministrica bez portfelja te njena sestra s obiteljima dobile su popust zahvaljujući predsjedniku uprave Liburnija hotela. Noćenje inače košta 240 eura
Vidi originalni članak

Ministrica Bianca Matković i njena sestra boravile su sa supruzima i djecom u rujnu prošle godine u hotelu Ambasador u Opatiji te su umjesto 240 eura platile boravak 200 kuna po danu, piše Novi list. Hotel s pet zvjezdica je u sklopu državnog poduzeća Liburnia Riviera Hoteli. Posebne cijene su navodno dobili zahvaljujući predsjedniku Uprave LRH, Kristijanu Stančiću. Ministrica navodno nije htjela objasniti kako je ostvarila popust.
- Popust na samu cijenu smještaja koji je odobren u konkretnom slučaju u skladu je s poslovnom cjenovnom politikom tvrtke - rekao je Stančić. Poput dobiju ljudi iz javnog, političkog, kulturnog i sportskog života. Stančićevom intervencijom su za vrijeme dvodnevnog boravka ministrici bez portfelja u sobu dostavili cvijeće, voće, vino, vodu, sok i dnevne novine.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • user_39293 25.02.2010.

    \'Tko ima dat će mu se, tko nema, oduzet će mu se i ono što ima.\' ... samo, kako biti imun na to?

  • Ray Barone 25.02.2010.

    I ja bih suprugu izveo u Opatiju u hotel s 5 zvijezdica za 200 kuna po danu, ali badava kad trenutno nemogu ni tih 200 kuna izdvojiti za luksuz...ali bitno da mi u Hrvatistanu imamo ministricu za raspodjelu voznog parka, odmah mi je lakše kad vidim da se nemam čemu nadati i da nemam nikakve brige jer ionako sve ide kvragu...

  • SelenaS 25.02.2010.

    jbt, ovoj će i na grobu pisat: ovdje leži Blanka Matković - ministrica bez portfelja . Možda žena nešto i vrijedi, al si je u ovoj Hrvatskoj totalno shebala šanse da to više ikad dokaže.

Komentiraj...
Vidi sve komentare