To je to što me zanima!

Maturanti na Plesu pjevali: Nitko nema dva života...

U zrakoplov sa 106 maturanata iz Zagreba na putu iz Barcelone zabile su se ptice. Piloti Croatia Airlinesa su se odmah zaustavili i vratili natrag
Vidi originalni članak

Maturanti Prve ekonomske škole iz Zagreba sletjeli su u petak oko 19.30 sati na Pleso. Trebali su stići u noći na petak oko 2 sata. Međutim, pri polijetanju iz Barcelone u motor aviona sa 106 maturanata zaletjelo se nekoliko ptica.
- Čula se eksplozija i nešto je zasmrdjelo. Onda smo naglo zakočili. Zaplakala sam od straha - kaže Maja (17). Piloti su prekinuli polijetanje i odveli avion na popravak. Roditelji su “umrli” od brige iščekivajući nove vijesti. Čekali su više od 15 sati na Plesu tješeći se međusobno. Nestrpljenje je doseglo vrhunac kad se iza vrata iz kojih su trebali izaći 17-godišnji maturanti zaorila pjesma.
- Nitko nema dva života, pa nemam ni ja - zapjevali su maturanti i požurili roditeljima u zagrljaj. Strah im se još vidio na licima, ali i veselje jer su stigli kući. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • pole 30.08.2008.

    Da zrakoplovi padaju zbog ptica,padali bi svaki dan i kad je vedro,i kad je oblačno. A ovi maturanti se uživili koda su preživjeli 11.rujna.

  • madafakafromkroejša 30.08.2008.

    ovaj je neki čićica kaj pati za maturanticama.....

  • johannisthal 30.08.2008.

    Prije su maturanti divljali po gradu i pili jeftini alkohol, a danas se leti un Barcelonu. I sad nek neko veli da je bas svima lose u Hrvatskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare