To je to što me zanima!

Mavrović: Biti će novi bunt ako ne ispoštuju dogovor

Ako se ne ispoštuje ono što je obećano, Hrvatsku mogu očekivati još veći prosvjedi i blokade, rekao je Željko Mavrović iz Hrvatskog seljačkog saveza
Vidi originalni članak

Željko Mavrović, predsjednik Hrvatskog seljačkog saveza komentirao je dvodnevni traktorski prosvjed i naglasio kako se očito na taj način rješavaju problemi, a ne razgovorima. Iako je Vlada seljacima dosta toga obećala, Mavrović smatra kako ne mogu nabaviti potrebna sredstva da bi se obećano i sprovelo u djelo. Ako se ne ispoštuje ono što je obećano, Hrvatsku mogu očekivati još veći prosvjedi i blokade, najavio je Mavrović.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_36587 12.06.2009.

    Katastrofa mi je da čovjek koji prodaje kruh za 12 kn i ima pravo bogatstvo na osnovu kvazi-makrobiotičkih proizvoda predstavlja seljake koji ni približno ne zarađuju kao on.

  • korki 12.06.2009.

    Kakav je on predstavnik seljaka?! Da jest, onda bi se zajedno sa njima isao izboriti za njihova prava i stititi njihove interese, a ne se kriti i valjati svakojake gluposti iz pozadine.....Njega ocigledno brige oko jeftinog mlijeka i psenice ne muce, jer on svoje proizvode skupo naplacuje i prodaje ovoj istoj mafiji koja je izigrala seljake.

  • lexus 12.06.2009.

    Taj mavrović je priredio zadovoljstva zbog nekih rezultata, odjedamput je veliki poljoprivrednik koji stiti sebe i hdz tj bolje mu je da sutti jel bi ga seljaci mogli izsaketat ak ovako bude filozofirao. Jadnik jedan

Komentiraj...
Vidi sve komentare