To je to što me zanima!

Medvjed istrčao na cestu kod Bakra, pa ga udario automobil

Dolaskom na dionicu iznad Bakra na cestu je istrčao medvjed, kojeg je desnom stranom udario auto. Nakon nesreće medvjed se udaljio u smjeru Bakra
Vidi originalni članak

U nedjelju oko 19 sati 30-godišnji vozač iz Crikvenice upravljao je osobnim automobilom VW Polo riječkih registarskih oznaka te se kretao državnom cestom 8 od Kostrene prema Bakarcu. Dolaskom na dionicu iznad Bakra na kolnik je s desne strane istrčao medvjed, kojeg je desnom stranom udario automobil. Nakon nesreće medvjed se udaljio u smjeru Bakra.

Vozač nije zadobio ozljede, niti je bio pod utjecajem alkohola. Šteta na vozilu  je oko 1.000 kn, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • baky126 11.06.2012.

    leteci medvjedic :)))

  • user_93406 11.06.2012.

    "Vozač nije zadobio ozljede, niti je bio pod utjecajem alkohola. " samo za salaso koji ne zna čitati pa odmah popljuvat vozača kao da je glupav, al ajde, barem me nasmijao!

  • pješak 11.06.2012.

    Pazi ovo, vozač nije bio pod utjecajem alkohola!! Kakve bi veze s ovim slučajem imalo i da je bio malo "pod gasom"! Jel bi onda bio kriv što mu je naletio medvjed!? Zašto je uopće puhao u "balon"!? Policiji bi izgleda najvažnije bilo da su mu zgrabili dozvolu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare