To je to što me zanima!

Medvjed ju napao u dvorištu: "Glavu joj je držao u ustima"

Terri se uspjela izvući iz stiska medvjeda te je otrčala kući i pozvala policiju i Hitnu pomoć. Prevezli su je u bolnicu, a liječnici su utvrdili kako ima ozljede glave i nogu
Vidi originalni članak

Terri Frana (45) s Floride u subotu je u dvorištu iza kuće otišla provjeriti gdje su joj djeca, a ondje je ugledala pet medvjeda od 90 kila kako kopaju po smeću. Prije nego što se uspjela snaći, ženu je jedan od njih napao.

Jedan medvjed se ustao na stražnje noge, srušio ju na pod i počeo je vući u šumu. Glava moje supruge doslovno je bila u ustima medvjeda, ispričao je njen muž Frank Frana

- Jedan medvjed se ustao na stražnje noge, srušio ju na pod i počeo je vući u šumu. Glava moje supruge doslovno je bila u ustima medvjeda - ispričao je njen muž Frank Frana.

Terri se uspjela izvući iz stiska medvjeda te je otrčala kući i pozvala policiju i Hitnu pomoć. Prevezli su je u bolnicu, a liječnici su utvrdili kako ima ozljede glave, nogu i trbuha, piše Daily Mail.

Tamošnja policija kaže da je ženu napao crni medvjed, a ističu da ju je napao čim je vidio. Pretpostavljaju da se radi o obitelji medvjeda, koji su se osjećali ugroženo.

Počinju dolaziti sve bliže naseljenim područjima

Medvjed je na obližnjem području napao još jednu ženu koja je tijekom vikenda šetala pse. Policija kaže da imaju veliki problem s medvjedima na tom području, jer su počeli dolaziti sve bliže naseljenim područjima.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • MichaelMonako 15.04.2014.

    policija ističe da ju je napao čim ju je vidio.Što je trebao ?Malo sačekati ?Mali medo je pomislio da mu želi uzeti hranu iz smeća i jasno da ju je malo gricnuo. :)))

  • MAX 2010 15.04.2014.

    muž je teži od medveda a gledal i drukal ??

  • ana1234567_1 15.04.2014.

    Svaka cast kad je uspijela glavu izvuci iz medvjedjih usta,da nije malo muz pretijero sa pricom..

Komentiraj...
Vidi sve komentare