To je to što me zanima!

Mehun: Mamić me psovao, Dinamo: Mehun je bio pijan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vladin glasnogovornik tvrdi da ga je pred kćeri na utakmici vrijeđao i psovao izvršni dopredsjednik NK Dinama, koji tvrdi da je Zlatko Mehun bio pijan
Vidi originalni članak

Na nedjeljnoj nogometnoj utakmici Varteks-Dinamo u Varaždinu izvršni dopredsjednik modrih Zdravko Mamić 'počastio' je bujicom psovki glasnogovornika Vlade Zlatka Mehuna, velikog navijavača varaždinskog kluba.
- Nakon što je Varteks propustio priliku za pogodak skočio sam sa stolca, što se Mamiću očito nije svidjelo. Poslao me u k...., a nakon što sam mu zahvalio sasuo mi je salvu psovki - ispričao je Mehun. Kaže da nije želio ulaziti u rasprave s Mamićem, ali je predsjedniku Mirku Barišiću savjetovao da upristoji svog dopredsjednika. Na izlasku iz stadiona Mamić mu je ponovno uputio psovke i predložio alkotestiranje.
- Pod punom moralnom, materijalnom i krivičnom odgovornošću izjavljujemo da je Z. Mehun bio vidno alkoholiziran, te da se skandalozno ponašao tijekom cijelog susreta u svečanoj loži Varteksovog stadiona - stoji u priopćenju Ureda za odnose s javnošću NK Dinamo. Tvrde i da se "jako pijani" Mehun raspravljao s Mamićem. Glasnogovornik Vlade šokiran je i iznenađen priopćenjm. Kaže da s isto takvom odgovornošću tvrdi da nije bio pod utjecajem alkohola niti bilo kojih drugih sredstava. Na utakmicu je ističe, došao s kćerkom, a žao mu je što je ona sve to morala slušati. Proučit će priopćenje i odlučiti o daljnjim postupcima.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • S h o o t e r 28.04.2009.

    Mamic da je nekome psovao i vrijeđao ga??? Ma zabuna nekakva... Nebi on to nikada.... hehehe... Mamic je kralj!

  • bica 28.04.2009.

    mehun pijan a mamić na belom

  • luna2 28.04.2009.

    nekak više vjerujem mamiću,...

Komentiraj...
Vidi sve komentare