To je to što me zanima!

Meić dao ostavku jer je na Fejsu napao D. Bernardića

Jurica Meić, šef komisije na SDP-ovim izborima, žali jer je ispao pristran na Fejsu. Tamo je objavio video Bijesaprvog koji napada Davora Bernardića
Vidi originalni članak

Bloger Bijesprvi napravio je videospot u kojem napada kandidata za predsjednika zagrebačkog SDP-a Davora Bernardića.
- Tko to sjedi na Bandićevu mjestu u Saboru? Tko je za lovu polagao tuđe ispite na prometu? Tko je znanstveni novak, a predstavlja se kao asistent? - samo su neka od pitanja Bijesaprvog u videospotu.
Predsjednik izborne komisije Jurica Meić, također SDP-ovac, stavio je taj spot na svoju Facebook stranicu i komentirao ga.
- Nije dobro kad predsjednik naše stranke u gradu krene u mandat s lažima. Za sva pitanja iz videa pouzdano znam da je odgovor Davor Bernardić - napisao je na svom Facebook profilu Jurica Meić. Bernardić ga je zbog toga optužio da je pristran, odnosno da se kao predsjednik izborne komisije uoči nedjeljnih izbora otvoreno stavio na stranu njegova protukandidata Ive Jelušića. Jelušić je zatražio od Meića da podnese ostavku.
- Nije mi žao, stojim iza svega što sam napisao. No nisam to trebao napisati sve dok ne završe izbori - rekao je Meić.
Bernardić smatra da je ostavka najmanje što je Meić mogao napraviti.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kelso 28.05.2010.

    Banditos..ale ale

  • vekyved 28.05.2010.

    šta je ovo, facebook posta tako utjecajan? xD rješavaju se sudski sporovi preko face-a, daju se otkazi jer zaposlenici igraju farmville, štrajka se preko face grupa, pronalaze se partneri... izađimo iz tog virtualnog svijeta

  • ajmohrvatska0508 28.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare