To je to što me zanima!

Meksička policija ubila jednog i privela 11 članova narko bandi

Svi su uhićeni radili pod zaštitom Joaquina "Shortyija" Guzmana dok je ubijeni Luis Alberto Cabrera Sarabia bio regionalni vođa bande. Sarabria je i ranije bio optužen
Vidi originalni članak

Policija u Meksiku ubila je jednog, a privela je 11 pripadnika najvećeg narko kartela Sinaloa. Svi su oni privedeni tijekom policijske pretrage jednog imanja prošlog petka na sjeverozapadu savezne države Durango. Tijekom uhićenja ranjena su tri policajca.

Kako prenosi BBC, svi su privedeni radili pod zaštitom ozloglašenog Joaquina ''Shortyija'' Guzmana dok je ubijeni Luis Alberto Cabrera Sarabia bio regionalni vođa bande.

Cabrera Sarabria ranije je bio optužen za organiziranje trgovine drogom između dvije države na sjeveru zemlje. Njegova smrt veliki je udarac ilegalnom lancu kojeg je Sinaloa tijekom godina uspostavila u Durangu i Chihuahuaji.

Kartel Sinaloa kontrolira trgovinu kokainom, marihuanom i metamfetaminima te njihovu distrubuciju u SAD, ali i u druge države diljem svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zelot 23.01.2012.

    Šefovi narko kartela se obično daju uhititi kad im suparnici počnu previše puhati za vrat. U zatvoru su ipak sigurniji i lakše je nastaviti s poslom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare