To je to što me zanima!

Menadžeri Šošo i Momčilović prebili Štimčevog prijatelja

Prebili Antu Cigu Marinovića: Općinsko državno odvjetništvo tražilo je pritvor za obojicu kako ne bi utjecali na svjedoke, no sudac istrage ih je pustio na slobodu
Vidi originalni članak

Nogometni menadžer Siniša Šošo (45) i Velibor Momčilović (39) iz Zagreba uhićeni su u Splitu jer su 1. studenog u zahodu kafića Tenis na Firulama premlatili Antu Cigu Marinovića (62), bivšeg Hajdukovog vodoinstalatera i građevinskog poduzetnika te velikog prijatelja Igora Štimca.

Šošo, inače nogometni menadžer Ante Rukavine, Duje Čopa, Mirka Hrgovića te još nekih nogometaša ušao je u zahod za Cigom te ga počeo verbalno napadati. Naguravali su se, a nakon toga u zahodu im se pridružio Momčilović zvani Lola, inače osuđenik iz tzv. zločinačke organizacije. Počeo je udarati Cigu po tijelu i glavi. Bilo je to oko 23.50 sati. 

Cigo je nakon napada otišao na policiju i sve prijavio. Utvrđene su mu lakše tjelesne ozljede te je napad okarakteriziran kao remećenje javnog reda i mira. Dva dana kasnije, zbog bolova u glavi, Cigo se javio u KBC Split te je CT-om utvrđeno da ima krvarenje u predjelu sljepoočnice, između kosti lubanje i mozga te je odmah hospitaliziran. 

Šošo i Momčilović ubrzo su uhićeni te i privedeni pred istražnog suca Mlađana Prvana koji ih pušta na slobodu uz mjere opreza - zabranio im je približavati se Marinoviću. Zbog čega je dvojac napao Marinovića nije poznato. 

Idi na 24sata

Komentari 120

  • dalmatinac12345 05.11.2012.

    nadam se da je sljedeca žrtva netko iz bliske obitelji sudca ,koji ih je pustijo na slobodu !!!

  • zenga2 05.11.2012.

    Po kratkom s dugi 9, A tuku staroga čovjeka koji im može biti otac .Stvarno frajeri govnari.

  • PapaŠtrumpf 05.11.2012.

    I danas-sutra kad ovi isplivaju iz mora bez ruku i nogu Hrvatska će biti zgrožena ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare