To je to što me zanima!

Mentalno zaostalu djecu držao u podrumu 40 godina

U malenoj sobici ispod kuće, bez ventilacije i svjetla, policija je našla mentalno zaostalu ženu Nawal al-Masalmeh i njenog brata Bassama
Vidi originalni članak

Palestinska policija nemilo se iznenadila kada je upala u jednu seosku kućicu u potrazi za dilerima droge i oružja u utorak. U malenoj sobici ispod kuće, bez ventilacije i svjetla, pronašli su mentalno zaostalu ženu Nawal al-Masalmeh (42) i njenog brata Bassama (38). Bešćutni otac Ibrahim (63) prije 40 godina zatvorio je djecu pod zemlju u selu Beit Awa jer ih se sramio. Isprva je tvrdio kako nije ništa loše napravio te da ih je htio zaštititi od zlih ljudi u selu. Njegova supruga davno je umrla, a on se ponovno oženio i ima još dvoje djece. Iz jedne mentalne ustanove rekli su kako su brat i sestra 2001. godine bili u njihovoj skrbi na par mjeseci, ali da se nisu mogli brinuti o njima te su ih vratili ocu. Kako piše Australia News, ustanova je ponovno ponudila smještaj Nawal, ali ne i Bassamu, jer kažu, njemu treba stručnija skrb.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • CROkodiL 28.08.2008.

    Dok se predsjednici vodećih zemalja brinu kako drpiti tudju naftu, ozemlje, more i ostala bogatstva, dok se mlate nemilice po pitanju izpravnosti svoje i tudje vjere, ili rade za svoje i stranačke interese, bilo bi bolje da suradjuju po osnovnom pitanju - humanosti i borbe za dobro svakog čovjeka. Kakav program ima UN za zaštitu malog čovjeka?

  • petruss 28.08.2008.

    treba ga zatvorit i dobro izmlatit jer je to za njegovo dobro!

  • axlica 28.08.2008.

    mislim da bi ovakve proklete luđake trebalo na 20 god zatvorit pod zemlju. i to je premalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare