To je to što me zanima!

Mercedesom udario u kuću, dječak (4) spavao u sobi

Osijek: Pijani vozač (25) zabio se u petak u kuću. Razbio je ugao kuće te uništio sandučić s plinomjerom zbog čega je prijetila eksplozija plina
Vidi originalni članak

Pijani I.R. (25) Mercedesom se zabio u petak rano ujutro u dječju sobu kuće Tihomira Jelavića u Osijeku. U sobi je u to vrijeme spavao dječak Ante (4). Vozač je velikom brzinom išao kroz ulicu i izgubio kontrolu nad autom. Bez kočenja se zabio u ugao kuće. Uništio je i sandučić s plinomjerom zbog čega je počeo curiti plin. Kako je prijetila eksplozija, vatrogasci su ubrzo stigli i zatvorili plin.
- Supruga i ja baš smo ustali i pili kavu kada se začuo snažan prasak. Prvo sam pomislio da mi je netko bacio bombu pod auto. Sin je tada počeo plakati i otrčali smo u dječju sobu. Kroz prozor smo vidjeli auto u našoj kući. Udario je baš u sinovu sobu, probio zid i razbio namještaj jer ovo je montažna kuća i ne treba puno da se razbije zid. Maleni je bio u šoku. Kada sam još čuo i plin da šišti, uplašio sam se - kaže Tihomir koji se ujutro spremao odvesti sina Antu (4) u vrtić. Izašao je van i primijetio da je vozač I.R. ozlijeđen. Nabio se na volan i ozlijedio ga je zračni jastuk. Mladom vozaču su izmjerili 1,7 promila alkohola. Hitna pomoć ga je odvezla u bolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • baky80 06.11.2009.

    Svi debili koji komentiraju kuću su idioti !!! Evo ovako:-zamislimo tu kuću da je od najačeg materijala što postoji ,a ispred nje več otac izveo sina za vrtić !!!

  • poppy 06.11.2009.

    Pa vidim većina ovde komentira kvalitetu kuće ne pitajući se da li u njoj živi neka sirotinja koja nema za nešto bolje. Ljudi žive u onome što imaju i koliko imaju! Ovde je u pitanju kultura vozača. Sad bi majmuna trebalo uložiti privatnu tužbut i tražit odštetu za pretrpljeni strah i naknadu štete za uništenu imovinu.

  • zagorkabp 06.11.2009.

    Ma kaj vi serete o tome kakva je kuća,kaj se kuća zabila u auto ili auto u nju?Nemaju svi penthouse na vrhu nebodera ili blindiranu vilu na nekom elitnom proplanku.Svakome je njegovo d ragocjeno,bez obzira kakvo je.Kriv je pijani balavac koji se htio malo ku..... s tatinim autom i nešto promila u krvi.Sva sreća da nije bilo većeg zla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare