To je to što me zanima!

Merčep kaznu za ratne zločine služi u Krapinskim toplicama?

Mjesec i pol boravka u toplicama Tomislavu Merčepu omogućilo je Ministarstvo pravosuđa uz asistenciju Ministarstva branitelja, a vrijeme provedeno u toplicama mu se računa u odsluženje kazne
Vidi originalni članak

Osuđeni ratni zločinac Tomislav Merčep umjesto u zatvorskoj ćeliji, dane provodi u - Krapinskim toplicama, piše Index. Merčep je, podsjetimo, pravomoćno osuđen na sedam godina zatvora zbog ubojstva 43 civila, koje su ubile njegove postrojbe. Na sudu je dokazano da su njegovi podređeni nezakonito uhapsili ukupno 52 ljudi. 

- Zatvoreniku je temeljem preporuke liječnika odobreno liječenje u stacionarnoj medicinskoj ustanovi, s obzirom na to da za provođenje potrebnog liječenja ne postoje uvjeti u tijelima zatvorskog sustava. Predviđeno je da liječenje u vanjskoj zdravstvenoj ustanovi traje od 1. kolovoza do 15. rujna 2018. godine - piše u odgovoru Ministarstva pravosuđa.

Mjesec i pol boravka u toplicama Tomislavu Merčepu omogućilo je Ministarstvo pravosuđa uz asistenciju Ministarstva branitelja, a vrijeme provedeno u toplicama mu se računa u odsluženje kazne.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Viktorijo 18.08.2022.

    Heroj. Da nije bilo njega u ono vrijeme Pakrac i Lipik bi pali a tko zna što bi onda bilo.

  • Yassa 12.09.2018.

    lijepa si nam , ovo je država u kojoj se zločinci nagrađuju a sve to jadni narod plaća

  • 12.09.2018.

    Kad bi ovakav clanak nasli u srpskim novinama da se radi o nekom njihovom generalu ? NIKAD .

Komentiraj...
Vidi sve komentare