To je to što me zanima!

Merkel ostala hladna: Grčki ministar zaludio je Njemice

Yanis Varoufakis juri kroz Atenu na velikoj crnoj Yamahi, nikad ne gura košulju u hlače i posjeduje muškost najljepših grčkih kipova, opisuje ga magazin Stern
Vidi originalni članak

Yanis Varoufakis juri kroz Atenu na velikoj crnoj Yamahi, nikad ne gura košulju u hlače i posjeduje muškost najljepših grčkih kipova.

Ovako novoga grčkog ministra financija opisuje magazin Stern, a impresionirani su ostali i konzervativni njemački mediji. Die Welt piše kako je Varoufakis “seks-ikona”, uz zaključak “zvijezda je rođena”, a voditeljica državne televizije ZDF opisala ga je kao nekoga tko bi mogao igrati glavnu ulogu u “Umri muški 6”. I dok Njemice uzdišu za markantnim Grkom, jedina Njemica koju Varoufakis želi šarmirati ostala je nezainteresirana. Angela Merkel, naime, i ne pomišlja na oprost 323 milijarde eura dugova Grčkoj, na što je pokušava natjerati nova lijeva grčka vlada, a njemačka kancelarka gotovo se nasmijala na zahtjev da Grčkoj isplati ratnu odštetu.

Ako već i ne uspije izvući Grčku iz bankrota, Yanis Varoufakis sigurno može početi vraćati državne dugove radeći kao fotomodel.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • terco 13.02.2015.

    tesko ti njemicama zavrtit glavom pitaj bilo kojeg Dalmatinca

  • colonelo 12.02.2015.

    ... i pije pivo bez pjene ... kakve gluposti ... strava ...

  • Bassa_1 12.02.2015.

    Nije mi razumljivo zašto naši mediji toliko veličaju Syrirzu. Sada kada je jasno da će se opet morati zadužiti su se prebacili na izgled.

Komentiraj...
Vidi sve komentare