To je to što me zanima!

Merzel: Imam njegovane zube i volim se smijati, to je zdravo

Pa ja sam morala sazvati novinsku konferenciju kako bih dokazala da je moj ožiljak rezultat operacije, odgovorila je na priče o plastičnim operacijama. Laser je koristila
Vidi originalni članak

Imam oduvijek lijepe zube, njegovane zube, vodim računa o sebi. Ja se volim smijati i mislim da se jako zdravo smijati - rekla je sisačka županica Marina lovrić Merzel tijekom gostovanja u emisiji Exkluziv Tabloid.

Komentirala je i tvrdnje da se podvrgnula plastičnim operacijama. 

- Ma dajte, molim vas. Pa ja sam morala sazvati novinsku konferenciju kako bih dokazala da je moj ožiljak rezultat operacije - rekla je i priznala da je jednom probala masažu koja malo diže mišiće. Također, imala je dosta pjegica na licu, a taj problem riješila je laserom. 

- Mislim da pristojno izgledam, da imam pravilne crte lica. Moj temperament i narav su nešto što može zaokružiti taj jedan pristojan izgled -  rekla je županica koja smatra da uvijek postoje ljudi koji drugima ne mogu oprostiti uspjeh i pristojan izgled. 

S obzirom da je odustala od skupocjenog Audija, ubuduće će se voziti u 10 godina staroj Toyoti, a rekla je i kako na raspolaganju ima dvije Škode kojima će se poslužiti. 

Na referendumu o braku u nedjelju zaokružit će protiv. 

Idi na 24sata

Komentari 144

  • Anka Drazenovic 27.11.2013.

    MA DAJTE MOLIM VAS, nije nas briga za vaše zube kao ni vas za naše,mi samo promatramo kako nam se svi smijete u lice i delate od nas bedake,. Svi imate prekrasne osmjehe.

  • maarko007 27.11.2013.

    da vode ovoliko brige na zaposljavanje umjesto o tudem dupetu i zubima....

  • cudak 1 27.11.2013.

    zbilja je prava glumica ove sve naše se mogu sakrit i ja bi ju servisirao

Komentiraj...
Vidi sve komentare