To je to što me zanima!

Merzel iz zatvora svjedocima opasno prijetila: Zgazit ću vas!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U Expressu otkrivamo plan Marine Lovrić Merzel: Po izlasku iz zatvora aktivira sve one u SDP-u koji joj duguju. Želi osvetu i trgovat će tajnama da si smanji kaznu...
Vidi originalni članak

Marina Lovrić Merzel iz zatvora nije pisala skrušene dopise pune pokajanja, već je svjedocima slala poruke koje su ih ispunjavale ledenom jezom, otkrivamo u novom broju Expressa.

I da, bivša županica ne kani okačiti kopačke o klin! Otkrivamo što o njoj svjedoče bivši suradnici, kako je kuću pretvorila u izložbeni salon i druge detalje čudesne preobrazbe "Mice švercerice" u banovinsku Hurem.

Radovan Fuchs otkriva kako je Jovanović tiskao nove udžbenike kako bi udovoljio Milanoviću, koji je želio da se njegov premijerski lik nađe u knjigama. 

Tu su i tajni detalji koalicije HDZ-a i HSLS-a. Što je istrgovao Karamarko, a što Kosor. 

U Expressu je i najbolji književni prilog Best Book, u kojemu možete vidjeti sve novitete s naše književne scene.

>>> Sve to, i još mnogo više, pročitajte u novom Expressu

Idi na 24sata

Komentari 404

  • nadimak moj 15.09.2014.

    Samo neka ona pjeva, tim bolje, biti će više novootkrivenih muljatora, neka se svi cinkaju međusobno i neka svi završe tamo gdje im je i mjesto, ali prvo lovu da vrate.

  • knapovka 15.09.2014.

    pa nebi ona nikome prijetila!! pa vidite kak je to fina botoksirana gospođa!!! treba joj gubac odčepit da čujemo sve i svašta,a onda joj ga začepit da više ne bekne i strpat ju u zatvor da do kraja zivota hrani svinje i za njima čisti govna!!!

  • Michelangelo 14.09.2014.

    Davno je počela njezina rabota...sjećam se jednoga članka punog istine porijeklom iz V.G. ..ali se javnost sablažnjavala i komentirala kako je to sve izmišljotina...na žalost-nije izmišljotina.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare