To je to što me zanima!

Merzel tvrdi da nije kriva, SDP poručio: Ako je - leti iz stranke

Dat ću vrlo čvrste argumente koji će dokazati da nema nikakve nezakonitosti i istina će se na kraju pokazati, rekla je nedavno sisačka županica Marina Lovrić Merzel
Vidi originalni članak

Glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan nedavno je najavio kako će stranka raspravljati o isključenju Marine Lovrić Merzel iz članstva stranke ako joj se dokaže krivnja. 

Podsjetimo, njezina bivša suradnica Jasmina Jovev otkrila je kako je Lovrić Merzel izmišljala radna mjesta, izdavala lažne račune i kupovala oporbene čelnike. Ubrzo su u prostorije Županije stigli DORH i USKOK, a županici je uručeno rješenje o provođenju istrage. Od tada je prošlo gotovo mjesec dana. Merzel je cijelo vrijeme isticala da nije kriva i da će iskoristiti sve pravne korake kako bi osporila USKOK-ove navode.

- Dat ću vrlo čvrste argumente koji će dokazati da nema nikakve nezakonitosti i istina će se na kraju pokazati. Jako je dalek put od pokretanja istrage pa do moguće presude - govorila je. 

Na službenim stranicama USKOK-a stoji kako Marinu Lovrić Merzel i bivšeg čelnika sisačke ispostave Uprave hrvatskih šuma Zvonka Rožića istražuju zbog zlouporabe položaja i ovlasti, krivotvorenja službene ili poslovne isprave, te zlouporabe položaja i ovlasti u poticanju. Sumnja se da su oštetili Županiju za 182.000 kuna.

No, kako tvrdi Večernji list,  županicu su u utorak priveli zbog sumnje u višemilijunsko preplaćivanje objekta za županijski Zavod za hitnu medicinsku pomoć.

>>> U tjedniku Express od 4. travnja dossier Merzel: Sve tajne moćne županice 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • miko2312 05.04.2014.

    leti iz partije, di??? kuci ili u remetinec, prije bi reko kuci

  • punto85 03.04.2014.

    SDP sabo merzel vlahušić molim vladu za dobrobit naših unuka i djece da napuste svoje zlatne fotelje

  • jelica bara 03.04.2014.

    jedan reče da nam je hdz ipak nešto dao a sdp samo krao , - čista laž , onda se imalo što krasti , pa su se koje kakvi javni službenici nakrali i obogatili , uzmite samo javne bilježnike . advokate , sudce , tužioce , privatne tvrtke koje su bile u hdz-u , ostali su propali , kralo se na sve strane i uzimalo , normalno i druge stranke su krale , ali crveni nisu sdpovci , već hdz , oni su bivši komunisti koji su samo okrenuli kapute , ljudi , vi ste zbilja slijepi kraj očiju , gluhi na ušima i nijemi da govorite , isprali vam mozak , SVE SU TO LOPOVI , sve stranke , fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare