To je to što me zanima!

Mesar: Mama, jel' istina da mi je opečeno cijelo tijelo?

PRVE RIJEČI: Mladom mesaru Marku Špeharu se stanje popravilo. Pričao je sa svojom majkom, a najviše ga je razveselio posjet njegove djevojke
Vidi originalni članak

Mesar Marko Špehar (19) koji je prije tjedan dana pao u bazen u klaonici Fiolić u četvrtak je govorio prvi put nakon nesreće, piše Večernji list. Majku Veru  je pitao je li istina da mu je opečeno 90 posto tijela. Leži u Klinici za traumatologiju u Zagrebu, a smije mu prići samo obitelj. Pluća su još uvijek kritično. Razveselio ga je posjet djevojke. Roditelji su zabranili liječnicima da puštaju Fiolićeve zaposlenike jer još uvijek im nitko nije otkrio kako je njihov sin stradao. Član uže obitelji jednog od radnika Fiolićeve firme ispričao je da radnici na račun dobivaju minimalac, a ostalo na ruke. Na pripremi mesa rade i umirovljenici.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • trešnja 07.08.2009.

    Zar on ne treba poštivati pravila zaštite na radu,nego inspekcija hoda po malim trgovinama i mjeri propuhe.Da su bili ispunjeni svi uvjeti zaštite,sigurno se tako nešto ne bi moglo dogoditi.

  • triple xxx 07.08.2009.

    i gdje sad taj uskok??policija??? ili neko nadležan za konntrolu radnika???pa čovjek je živa prevara............

  • bosnia_80 07.08.2009.

    super, veseli me to što vidim da se momak oporavlja:) ..nije izgledalo nimalo optimistično, odmah nakon nesreće...no sad izgleda da će biti ok, hvala Bogu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare