To je to što me zanima!

Mesić: A. Gotovinu nisam trebao pozvati na predaju

Pogriješio sam. Učinio sam to da bi šteta bila manja i da bi se omogućio nastavak hrvatskih pregovora s EU, otkrio je predsjednik Mesić
Vidi originalni članak

Predsjednik Stjepan Mesić rekao je da svojim najlošijim potezom u karijeri smatra što je Antu Gotovinu pozvao na predaju.
- Pogriješio sam. Učinio sam to da bi šteta bila manja i da bi se omogućio nastavak hrvatskih pregovora s EU, pošto je sam Gotovina u intervjuu Pukaniću kazao da je spreman doći u Zagreb, odgovoriti na sva pitanja i nakon toga, zatreba li, ići u Haag. Smatrao sam da mi treba malo hrabrosti. - rekao je Mesić za Mediaservis. Dodao je da bi i danas to učinio ali na drugi način. Najavio je i mogućnost da pomiluje Mirka Norca.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • EUROPROMATRAČ 08.11.2009.

    bravo Predsjedniče,,,pomiluj Norca i ušao si u povijest na poseban način.Čestitam

  • boki1961 08.11.2009.

    Ti si najgori vođa Hrvata u povijesti, kako se možeš brukati ovakovim izjavama, ti si sve znao i ništa nisi znao. Znao si za Podravku, ratni zločini (tvoje izjave u Hagu), sve moguće pljačke i prevare (Gucić, Polančec, Canjuga, Pašalić, Kutle i sl......) Ti ništa neznaš dok god ne dođe u javnost, a tad samo pljuješ po drugima. Pozdrav od hrvatskog branitelja, ZNG. Pa reci da lažem i da nije istina.

  • user_38534 08.11.2009.

    ne se sekiraj mesane voljeti ce tebe bosljaci u tuzli i sarajevu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare