To je to što me zanima!

Mesić i Josipović pogledali film Novo, novo vrijeme

Dokumentarni film Novo, novo vrijeme prije deset godina prikazao je promjene. Redatelji Glić i Mirković organizirali su ponovno prikazivanje
Vidi originalni članak

Predsjednici Stjepan Mesić i novi Ivo Josipović u nedjelju su zajedno pogledali dokumentrani film Novo, novo vrijeme koji je prikazivan prije deset godina. Redatelji Rajko Grlić i Igor Mirković nakon deset godina organizirali su ponovno gledanje svog dokumentarca u kinu Europa. Legendarne scene Borislava Škegre kako krade bocu rakije i Ivana Jakovčića koji kaže kako 'Mesić nema šanse da postane predsjednik' oduševile su prisutne.  Film zabilježava preokret u politici, prve 'prave' demokratske izbore i izabiranje koalicije Ivice Račana i predsjednika Mesića. Predsjednik Mesić komentirao je kako je izbor Ive josipovića već promjena jer je on prvi predsjednik koji nije bio u zatvoru. Prikazivanju filma prisustvovali su i predsjednik SDP-a Zoran Milanović, Vesna Pusić i mnogi drugi političari.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ŽELJENA KĆI 08.02.2010.

    Nema kod nas novog vremena i napretka. Vrijeme nam je stalo od dolaska na vlast KRADEZE mafije i od tada samo nazadujemo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare