To je to što me zanima!

'Mesić i Sanader su naredili uhićenje i izručenje Gotovine'

Vladimiru Šeksu smeta što dio naroda misli da je on bio autor plana za uhićenje i izručenje Ante Gotovine, no on tvrdi da je samo prenio odluku Sanadera i Mesića
Vidi originalni članak

"Generala Antu Gotovinu treba locirati, uhititi i izručiti", rečenica je koja je svojevrsno obilježila karijeru Vladimira Šeksa zbog koje je, kaže, dobivao pisma razočaranih građana koji su smatrali da je izdao hrvatskog heroja. Šeks u razgovoru za Večernjakov Obzor tvrdi da je to bila odluka bivšeg premijera Ive Sanadera i bivšeg predsjednika Stjepana Mesića. Oni su naime to odlučili na sjednici Vijeća za nacionalnu sigurnost 4. veljače 2005. godine, a Šeks je, tvrdi, kao predsjednik Sabora samo njihovu odluku prenio javnosti na konferenciji za medije. Dodao je kako ne optužuje Sanadera ni Mesića, no želi da se zna da su oni zapečatili generalovu sudbinu. Smeta mu, kaže, što jedan dio naroda vjeruje da je on krvnik generala Ante Gotovine kojeg javnost smatra herojem Domovinskog rata.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • kristov 29.11.2010.

    Vlado, Vlado, crni Vlado, ti si krvnik hrvatskog naroda, ne samo generala Ante. Svi ćete vi pomalo doći do oltara, pitanje je koji popovi će tamo biti... a o tome će ovisiti i kazna. Mislim da ti kaznu već služiš, a tvoja savjest zna o čemu je riječ...

  • Prva Proleterska_1 28.11.2010.

    Pa šta ima da se opravdava i izvlaći. Izrućeni su međunarodnom sudu istom onom , što naciste osudi a ne nekom jebivetru. Oni će da reknu ko od njih je kriv a koji nije. Nije na RH da kaže išta i nema uopće pravo na svoj stav. Sve što se dogadalo u svrhu potpore , su bile jednostavno politićke igrice HDZ , koje o nićemu nisu odlućivale.Sad ovaj pijanac opet igra neku igricu! Šta ima jedan Šeks zajednićkoga sa MS u Hagu. Ništa, nit svjetsku zajednicu zanima njegovo mišljenje nit zna , da takva kreatura uopće postoji. Dajte se poćet ponašat kao Midleuropejci , a ne kao Turci .

  • TNT 1 28.11.2010.

    Pa ti i jesi bio i još uvjek si alfa i omega pa sam si se izjašnjavao :locirati,uhititi,isporučiti!!! isti si kao Steva Mesić!!!! Valjda i tebe ima u kojekakvim pričama ti si spakirao Glavašu a sad će Sanader tebi!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare