To je to što me zanima!

Mesić poručio Polančecu da nekad pročita Ustav RH

Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić poručio je ministrima da nekad pogledaju Ustav RH. Dodao je kako želi da svatko radi svoj posao i to dobro
Vidi originalni članak

Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić opovrgnuo je izjavu potpredsjednika Vlade Damira Polančeca da je organizacija skorašnjeg savjetovanja s gospodarstvenicima izvan njegovih ovlasti i poručio ministrima da nekad pogledaju Ustav RH. Komentirajući tu Polančecovu izjavu za Hrvatski radio, predsjednik Mesić je ustvrdio kako u Ustavu piše koje su ovlasti predsjednika, a jedna od njih je i da je dužan brinuti se o funkcioniranju svih institucija ove države.
- Budući da institucije gospodarstva spadaju u to, moram biti informiran i čuti što kažu predstavnici proizvođača, sindikati, a što govori Vlada koja je dobila mandat birača da osigura funkcioniranje hrvatske privrede i životni standard - rekao je Mesić. Ocijenio je da on može imati mišljenje o tome što se događa u gospodarstvu i što kaže struka, posebice zbog, istaknuo je, "tutnjave koja dolazi iz Amerike", odnosno recesije. Komentirajući dosadašnji rad Vlade, predsjednik Mesić je rekao da bi na još mnogo polja trebalo napraviti određene poteze.
- To je ono što ove godine moramo odgovorno napraviti i zato se ne trebamo ljutiti jedni na druge. Ja nikad ne govorim protiv Vlade niti neke institucije, već samo tražim da svatko radi svoj posao i da ga radi maksimalno dobro - ustvrdio je.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • n-n-a 18.04.2008.

    tribali bi oni raditi svoj posa ali ga svjesno ne rade i nije to nista novo moj predsjenice .......

Komentiraj...
Vidi sve komentare