To je to što me zanima!

Mesić poručio: Spreman sam i da mene istražite

Predsjednik Stjepan Mesić ponovno je odbio sve kritike bivšeg potpredsjednika Vlade Polančeca da je sudjelovao u mutnim poslovima Podravke
Vidi originalni članak

Predsjednik Stjepan Mesić ponovno je odbio sve kritike donedavnog potpredsjednika Vlade Damira Polančeca da je sudjelovao u poslovima Podravke.
- Nemam ni jednu dionicu, ni u zemlji ni u inozemstvu. Nema ni moja obitelj. A on ima barem 10,5 milijuna razloga za to što čini - rekao je Mesić u razgovoru za Media servis. Dodao je da je 'legitimno pitati za neki posao, ali ne i sudjelovati u pranju novca, a što se upravo dogodilo u Podravci'. Poručio je kako je spreman da se i njega istraži.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • no limit_137 07.11.2009.

    mesicu smece jedno cigansko u zatvor tebe treba komunjaro smrdljiva....

  • vinine 07.11.2009.

    jednu plivu kupi barr 10 puta manji od nje,dođe teva(židovi) i kupi barr i plivu...znači ovi kupi ovog, oni onog dok se ne dođe do cilja a prvi , jedini i najveći cilj je bio da teva(židovi a zna se ko im tepa i zašto tepa možda se jednom i otkrije) preuzme plivu...gle sad podravka tamo neki marinac mravak govno sranje njih par nije važno kako se zovu, dobiju vjetar u leđa(sami se nikad ne bi usudili) ni ne sumljajući da je običan pijun, pješak kolateralna žrtva i glupi ,pohlepni ,podobni krenu oni preuzet podravku podravkinim novcima svevišnji ih pusti i pušta da se zaglibe do kraja i gle čuda otkriju ih ali podravka slabo stoji(a kako i ne bi kad otkupe ciklu po 1kn a prodaju je po 10)taj svevišnji ima račun vani deblja se ove lopine odoše u zatvor i dolaze spasitelji kao teva,kao mol,t-mobile, i tako moji ljudi padoše naše firme naše bogatstvo sve prodaše majka im prokleta i sve njihovo

  • šligerdund 07.11.2009.

    šta svi napadate Mesića?Vi ste sigurno okorjeli TUĐMANOVCI i kojekakvi mutikaše ko što je i on sam bio pa tu serete po Mesiću.Predsjedniče,začepi usta već jednom tim hdz-ovcima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare