To je to što me zanima!

Mesić: Sinčić može pozvati birače da daju glas Josipoviću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sinčić je detektirao mnoge teške probleme u ovoj zemlji, a Josipović se nadopunjavao s njim, i rekao kako se ti problemi mogu rješavati, kaže Mesić
Vidi originalni članak

Stjepan Mesić, bivši hrvatski predsjednik, stigao je u Josipovićev stožer oko 20.45 sati  te je podigao atmosferu.

- Nisam očekivao ovakve rezultate. Mislio sam da će Josipović dobiti nešto više jer je on ipak nastupao državnički. Nije ulazio u one teme koje predsjednik ne može riješavati. Većina drugih išla je s porukama želja što bi oni sve željeli napraviti, ali to nije ostvarivo. Jedino što mi pruža zadovoljstvo je uspjeh Ivana Sinčića - rekao je Mesić.

- Mislim da se Sinčić dobro nadopunjuje s predsjednikom Josipovićem. Sinčić je detektirao mnoge teške probleme u ovoj zemlji, a Josipović se nadopunjavao s njim, i rekao kako se ti problemi mogu rješavati. Sinčić može slobodno pozvati svoje birače da glasaju za Josipovića jer samo tako može ostvariti cilj koji je imao kad se kandidirao - rekao je Mesić.

Što se tiče drugog kruga, Mesić napominje da bi bilo dobro da ta kampanja bude sada argumentirana i da bude usredotočena na ono što predsjednik može raditi i na ono u čemu može djelovati. 

- Pa vidimo kod Kujundžića, on je napadao, njemu su svi bili krivi, pozivao je na narod, a narod mu je sada pokazao - rekao je Mesić.

Idi na 24sata

Komentari 352

  • Artusartus 30.12.2014.

    Zar još niste shvatili: za Sinčića su glasovali oni koji inače ne bi ni izašli na izbore. Radi se o ljudima koji, kao ni Sinčić, nisu skužili osnove kapitalizma za koji su se, kada je trebalo, izjasnili "uz pjevanje i pucanje". Radi se o trećima: osim pedera i brđana, imamo i lazare.

  • AUSSIE 29.12.2014.

    Mesiću,napravi mjesta u uredu,stiže klavir.

  • JureDejanović 29.12.2014.

    E kad drug Mesić kaže da glasamo za Josipovića to moramo poštivati ipak je on Partizan kao i Josipović ,a Partizani su nas Hrvata dobrano potrebili po raznim znanim i neznanim grobnicama ,ma dabogda jedan drugog tješili ,dvojac pravih mutivoda i manipulatora ali na tudjoj grbači ,ma kako oni iz ISa i Talibana da vas kidnapiraju ,vjerojatno da bi gradjani platili drage volje za vašu otkupinu ja prvi ali da vas zadrže

Komentiraj...
Vidi sve komentare