To je to što me zanima!

Mesić: Svi će ti računi na kraju doći Srbiji na naplatu

Predsjednik Stjepan Mesić izjavio je kako sistem srpskog osiguranja nije dovoljan da spriječi štete koje će na kraju plaćati sami. HDZ se nije oglasio
Vidi originalni članak

Ja mislim da taj sistem njihovog osiguranja u Srbiji nije dovoljan ili nije dobro organiziran da spriječi štete koje će na kraju poslije plaćati Srbija. Jer svi ti računi će doći Srbiji na naplatu. A sad se vidi jedna pogrešna politika koja završava rezultatima koji je odražavaju na onome što naš narod kaže u poslovici - tko vjetar sije, buru žanje. Eto, to se upravo tamo događa, rekao je predsjednik Stjepan Mesić osvrćući se na napade u Beogradu.
- Svakako da treba razlikovati ono što se događa na beogradskim ulicama, jer to je vandalizam i terorizam koji je svaka država domaćin dužna sprečavati. To treba odvajati od onog što se događa u političkim krugovima u Beogradu - smatra potpredsjednik Sabora Neven Mimica.
- Ako nakon ovog slijede samo diplomatske i političke aktivnosti srpskog vodstva, državnog, onda je to događaj za registrirati, ali istovremeno nije previše zabrinjavajući - izjavila je Vesna Pusić. Ratko Gajica iz SDSS-a rekao je kako se nada da će se situacija smiriti i da neće biti negativnih posljedica, prenosi HTV. Do sada se jedino HDZ nije oglasio i dao komentar na događaje. Od srpskih političara većina ih je osudila vandalizam, kao i Boris Tadić, koji se za vrijeme prosvjeda nalazio u Rumunjskoj. Jedino je premijer Vojislav Koštunica podržao divljaštvo rekavši u četvrtak na sjednici kako je razbijanje i demoliranje samo način na koji su mladi branili međunarodno pravo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • udrugabu 22.02.2008.

    ..a Mesiću,Mesiću-pun si mudrih izreka ko žaba dlaka..i šta ćeš sad reći nakon izjave Rusije o mogućem ratu?Ti koji stalno lupetaš o \"pravnoj državi\" o \"vladavini prava\" podržavaš rušenje međunarodnog prava..pa ti pljuješ i po onima kod nas koji sukladno međunarodnom pravu žele da proglasimo ZERP (kojeg je proglasila 131 država među kojima Sloveniji i Italija)..jadan narod kojem si ti predsjednik..

  • birkof 22.02.2008.

    Šta ovaj ustaša želi?

  • Hacker-ri 22.02.2008.

    A nama nasi racuni dnevno stizu. Uz one \"obavezne\" i oni neobavezni koje nabija drug iz HDZa

Komentiraj...
Vidi sve komentare