To je to što me zanima!

Meso uginule stoke izvlačili s 'groblja' pa prodavali na tržnici

U Srijemskoj Mitrovici policija je u prtljažniku automobila našla 100 kilograma mesa. Inspekcija je utvrdila da meso nije za prehranu. Policija je uhitila dvoje ljudi
Vidi originalni članak

U Srijemskoj Mitrovici uhićeno je dvoje ljudi zbog sumnje da su prerađivali meso uginule stoke i prodavali ga na tržnici, priopćeno je iz gradske policijske uprave.

Dvojica osumnjičenih, stari 25 i 26 godina, terete se da su sa stočnog groblja u ataru Sibača u općini Pećinci izvlačili i prerađivali meso uginule stoke. U prtljažniku automobila policija je pronašla oko 100 kilograma obrađenog svinjskog mesa za koje se sumnja da je bilo namijenjeno prodaji na tržnici, javlja B92.

Policija je zaplijenila meso i obavijestila sanitarnu i veterinarsku inspekciju koja je izašla na mjesto događaja i utvrdila da meso nije za prehranu. Po nalogu inspekcije meso je odneseno na spaljivanje.

Osumnjičeni, koje se optužuje za proizvodnju i stavljanje u promet škodljivih proizvoda, su zadržani u 48- satnom pritvoru.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • albertmajstor 05.06.2014.

    Reći ću samo : Brbi

  • keš 05.06.2014.

    U Srbiji ne postoji grad Srijemska Mitrovica.

  • nocni_kupac 05.06.2014.

    Ja iz Srbije ni soli nebi kupio , ma nikakav produkt . Ovo nije mrznja prema toj drzavi nego nemam povjerenja u tu drzavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare