To je to što me zanima!

Metalna šipka skliznula mu s auta i udarila u autobus

Vozač VW Passata isprva nije vidio da mu fali šipka pa je nastavio dalje svojim putem. Policija je regulirala otežani promet. Ozlijeđenih nije bilo
Vidi originalni članak

Na ulazu u grad vozač VW Passata je prevozio metalne šipke, bile su vezane za krov auta. Prolazio je pokraj autobusa. Odjednom se jedna od tih šipki odvezala i skliznula. Poletjela je i udarila u autobus javnog prijevoza. Vozač nije vidio da mu je šipka iskliznula pa je isprva krenuo dalje svojim putem. Ubrzo je uočio da je napravio zastoj te je stao. Oko pola sata promet je bio otežan, ali je policija uspješno sve regulirala, pa nije bilo problema. Ozlijeđenih nije bilo, rekao nam je T.V. koji je na ulazu u Dubrovnik snimio autobus i šipku koja je skliznula sa Passata. U policiji nisu imali podatke o nesreći, pa pretpostavljaju da su se vozači dogovorili oko naknade štete.
U javnom prijevozu Libertas Dubrovnik d.o.o. potvrđuju da je šipka koja se odvezala i skliznula s automobila udarila u njihov autobus u subotu oko 11 sati i da pritom nije napravila veću materijalnu štetu. Također potvrđuju da ozlijeđenih putnika i prolaznika nije bilo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare