To je to što me zanima!

Metri do katastrofe: Pogledajte koliko je vatra bila blizu kuća...

Požar kod Strožanca splitski HGSS snimio je iz zraka u noći 17./18. srpnja, a na snimci se vidi koliko je vatra bila blizu kuća i koliko je zapravo površina bila zahvaćena požarom...
Vidi originalni članak

HGSS Split objavio je na svojoj Facebook stranici snimku požara na Strožancu iz zraka. Požar je snimljen iz zraka u noći 17./18. srpnja, a na snimci se vidi koliko je vatra bila blizu kuća i koliko je zapravo površina bila zahvaćena požarom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Podsjetimo, u požaru koji je prošli tjedan zahvatio okolicu Splita, posebice Srinjine, Račnik, Podstranu i Žrnovnicu izgorjelo je 4300 hektara borovine, visokoga i niskog raslinja, poljoprivrednih površina, maslinika i voćnjaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izgorjele su tri stambene kuće u potpunosti, a djelomično 33. U potpunosti je izgorjelo 13 starih i napuštenih kuća, a djelomično jedna. U potpunosti je izgorjelo 18 automobila, četiri djelomično, a četiri teretna automobila. Izgorjelo je i 11 maslinika, dva plastenika i jedan staklenik. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uzrok požara bio je otvoreni plamen ili žar, te je u tijeku kriminalistička obrada kako bi se otkrili počinitelji i pravi uzrok požara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 36

  • glasnik1 26.07.2017.

    taj požar je bio igra građevinskih lobija sad čete vidjet prenamjene i dizanje zgrada

  • Kupus Dei 26.07.2017.

    bate patak, Plenki, kak smo mi atraktivna zemlja, ne?

  • 26.07.2017.

    kriva je vlada trebali su bolje reagirat hdz ce izgubiti dosta glasova taKo i treba

Komentiraj...
Vidi sve komentare