To je to što me zanima!

"Mi podržavamo sve zahtjeve branitelja, ne stojimo iza njih"

Mi branitelje podržavamo u svim njihovim zahtjevima i u potrebi da razgovaraju osobno s premijerom. Svakako ćemo ih do kraja podržavati, kazao je Karamarko
Vidi originalni članak

Žao mi je da se ovako sastajemo drugi put danas, kazao je Tomislav Karamarko na konferenciji za novinare koju je sazvao jer ima potrebu odgovoriti na 'monstruozne optužbe' premijera Zorana Milanovića koji je HDZ optužio da stoji iza postupaka branitelja koji su u četvrtak zauzeli Markov trg.

- Premijer je mogao u svakom trenutku u posljednjih osam mjeseci razgovarati s braniteljima - kazao je.

- Mi branitelje podržavamo u svim njihovim zahtjevima i u potrebi da razgovaraju osobno s premijerom. Svakako ćemo ih do kraja podržavati, ali nikako ne stojimo iza njih - istakno je Karamarko i dodao da je u istu priču uvučena i predsjednica Kitarović.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Karamarko ističe kako Milanović nema nikakvih dokaza da HDZ stoji iza branitelja.

- On to vidi po grimasama. Ne znam kako i ne znam čijim - rekao je.

- Premijer se izvlači i stvara atmosferu i klimu prije izbora - dodao je Karamarko kojem nije jasno zašto je Milanović na razgovor pristao tek u ponedjeljak.

- Zar ne radi u petak popodne? Zar mu je bilo teško prijeći tih par metara? - pita se.

Poziva ga da danas obavi svoj posao.

- Neka ne ostavlja Hrvatsku, branitelje i njihove obitelji u neizvjesnosti što će se dogoditi za vikend - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 431

  • barzagli43 02.06.2015.

    normalno da ih treba podrzavati, pa to su ljudi koji su nam omogucili da imamo ovu drzavu, a trenutna vladajuca garnitura bi najradije da razjebu cijelu drzavu

  • DomagojTaropolu 01.06.2015.

    Ne napadajte HDZ jer vlada ne radi svoj posao, to je samo SDP-ov pokušaj "lošeg" skretanja pozornosti na druge! Zašto nije realiziran Plan 21! Mladi iseljavaju, branitelje ne poštuju! Američki PR tu ne pomaže, niti bilo koji spin doktori! Do ovoga je dovelo ne razgovor na vrijeme premijera i ministara s hrvatskim braniteljima! Tomislav Karamarko je čovjek s vizijom i programom, moje je mišljenje! Vjerujem da će biti naš budući premijer! Vjerujem da jedan čovjek može pokrenuti državu prema pravom smjeu i izlasku iz krize! Ne samo ekonomske nego i moralne! Jer neki, naročito premijer Milanović ne shvaćaju bit demokracije i demokratskog ponašanja! Karamarko se dokazao jer sve izbore je dobio jer se zalaže za istinu i domoljublje, narod zna izabrati u svakom trenutku osobu koja je dorasla trenutku! Pozdrav iz Rijeke!

  • DomagojTaropolu 01.06.2015.

    Što nam premijer ima za poručiti nakon što prosvijed branitelja traje ovoliko dugo! Što je radio on čitavo ovo vrijeme(?) Pa i sam zna da su za ovo tsanje krivi njegovi puleni: Bojan Glavašević, Fred Matić i Vesna Nađ nisu demokratski nastrojeni, kada su preko partije izabrani! Nije ovo komunizam više da se one s kojim se ne slažeš ignorira i trpa u zatvor! Da imaju obraza Veljko Marić bi bio slobodan čovjek! Idemo na izbore odmah! SDP samo želi da se održi na vlasti, makar narod gladuje, branitelji također na prosjačkom šatpu! Policiju šalju na nenaoružane ljude, veterane! Uhljebi nas zadužiše za najmanje četiri generacije! Milanović i Matić se pokazali kako im je stalo samo do osobnih uskih stranačkih interesa i osobnog bogaćenja. što prije treba raspisati izbore. Pozdrav iz Rijeke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare