To je to što me zanima!

Michelle Obama posadila u vrtu Bijele kuće bijeli luk

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prva dama suočava se s krizom tako da će u vrtu najslavnije rezidencije svijeta uzgajati povrće, ali neće biti cikle koju mrzi predsjednik Obama
Vidi originalni članak

Michelle Obama počela je obrađivati vrt u dvorištu Bijele kuće u kojem će se uzgajati povrće za potrebe predsjedničke rezidencije. U njemu će uzgajati bijeli luk, špinat, mrkvu, grašak, brokulu te još 50 vrsta povrća i začinskih biljaka - sve osim cikle koju Barack mrzi. U radovima su joj pomagala djeca iz jedne washingtonske osnovne škole. Obamina djeca morat će okopavati vrt, htjeli to ili ne. Marljiva obitelj uzgajat će i dvije košnice s pčelama. Ovo je prvi put nakon više desetljeća da se u krugu Bijele kuće uzgaja voće i povrće. Za vrijeme svjetskih ratova vlada je poticala građane da imaju takozvane "vrtove pobjede" kako bi se osiguralo dovoljno hrane za civile i vojnike.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bosnia_80 23.03.2009.

    medijska kampanja se nastavlja.. za one koji ne znaju, ova žena na fotki je ugledna odvjetnica, žena od karijere...i pored toga, slučajno je i prva dama SAD-a..hehe... P.S: Zar je moguće da Barakovi toliko potcjenjuju razum svojih amerikanaca, pa im podvaljuju ovakve priče..!?

  • jasy 22.03.2009.

    ma preserava se vise

  • SkullCrusher 21.03.2009.

    .....i koji grmić pamuka,cisto da zacini krajolik :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare