To je to što me zanima!

Michelle Obama posijedila od kada živi u Bijeloj kući

Prva dama SAD-a obično kosu nosi raspuštenu, no kako se prisjećaju američki politički analitičari, Michell je punđu u javnosti nosila točno četiri puta
Vidi originalni članak

Michelle Obama u petak je posjetila Ministarstvo prometa, a cijeli se SAD čudi što je za tu, nimalo svečanu priliku, odabrala frizuru koju nosi iznimno rijetko. Prva dama SAD-a obično kosu nosi raspuštenu, no kako se prisjećaju američki politički analitičari, Michell je punđu ju javnosti nosila točno četiri puta. Prvi put je punđu prošetala davne 1992., na svom vjenčanju. Drugi put nosila ju je na konvenciji demokratske stranke, treći put za vrijeme predizbornje kampanje u u srpnju 2007., a zadnji je put s podignutom kosom viđena put kad je gostovala u Oprah showu prošle godine. No, Michelle je frizuri, otkad se sa suprugom Barackom Obamom preselila u Bijelu kuću, zbog previše živciranja dobila još jedan 'modni dodatak’ - bijeli pramen.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • johntaylor 21.02.2009.

    nigga girl

  • sagitariuszg 21.02.2009.

    o Bože.. svaki puta se sama sebi nemogu načuditi što uopče otvaram ovakve članke

  • -mariela- 21.02.2009.

    Koje li gluposti...pobogu zeni samo vidljiv izrastak ne ofarbane kose...iako sam nesto mladja od nje...svako drugi misec i ja dobijem vidljiv sjedi pramen,..bas cudno zar ne ?..a nisam ni Obama,niti sam u bijeloj kuci:-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare