To je to što me zanima!

Migrant koji je ispod autobusa ušao u Dubrovnik nije bio sam

STIGAO IZ BIH Ilegalni migrant izvukao se iz podvozja nakon što se autobus u četvrtak navečer parkirao, a vozači otišli. Međutim, vozači su se vrlo brzo vratili i vidjeli ga kako izlazi iz podvozja, kažu iz policije
Vidi originalni članak

Ilegalni migrant iz Alžira bio je sakriven u podvozju turističkog autobusa poljskih registracija i u Dubrovnik je stigao iz Trebinja u Bosni i Hercegovini, potvrdila je u petak Hini dubrovačka policija, a temeljem informacije očevidaca, traži se još jedan ilegalni migrant.

Snimku uhićenja migranta koji je u Dubrovnik ušao sakriven ispod autobusa objavio je Dubrovački dnevnik.

- Ilegalni migrant izvukao se iz podvozja nakon što se autobus u četvrtak navečer parkirao, a vozači otišli. Međutim, vozači su se vrlo brzo vratili i vidjeli ga kako izlazi iz podvozja. Zaustavili su ga i pozvali policiju - rekli su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

NIJE BIO SAM? Migrant se sakrio ispod busa i tako ušao u centar Dubrovnika

- Budući da kod sebe nije imao nikakve dokumente, bit će smješten u Tranzitnom centru za strance u Trilju, a potom će po proceduri biti vraćen u državu iz koje je došao u Republiku Hrvatsku - rekla je glasnogovornica PU Dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup.

Također, provjerava se informacija očevidaca o još jednom ilegalnom migrantu, dodala je.

- Ekipe su raspoređene na terenu, ali on nije pronađen i još uvijek se traži - rekla je Biskup.

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 04.05.2019.

    Ne znam da li ih žaliti ili se ljutiti...kako možeš biti toliko glup pa ilegalno i još na ovaj opasan način ulaziti u tudju zemlju? Nije rat u Alžiru pa da spašavaš svoj život i pri tom ne biraš sredstva .

  • OS_LEGA 03.05.2019.

    Dali proizvođači autobusa prate situaciju? Može se smjestiti putnike gdje god.

  • Brucka 03.05.2019.

    Jedni se vozaju kao turisti razgledaju i uzivaju i isto jedu piju hodaju zive i prolaze po zacrtanim nekakvim granicama-drugi se pate prevoze i traze trunak svijetla u tunelu za nekakvu egzistenciju-isto ima potrebu da jede i pije kao i ovi prvi-čovjek ovo čovjek ono-gdje su se izgubile granice ljudskosti!!???

Komentiraj...
Vidi sve komentare