To je to što me zanima!

Migranti uzeli pravdu u svoje ruke: Pedofila predali policiji

Grčka: Migranta koji je navodno silovao curicu staru sedam godina grupa izbjeglica je vukla po kampu Idomeni. Jedan ga je htio udariti remenom po glavi
Vidi originalni članak

Reuters je objavio fotografije migranta u kampu Idomeni na grčko-makedonskoj granici kojeg je grupa izbjeglica predala policiji. Tvrde da je seksualno zlostavljao djevojčicu. 

Izbjeglice koje žive u kampu su uzeli pravdu u svoje ruke i nasrnuli na muškarca za kojeg sumnjaju da je silovao curicu (7), piše Daily Mail.

Fotografije prikazuju kako migranti muškarca vuku u policijsku stanicu. Jedan je muškarac navodnog pedofila pokušao udariti remenom po glavi.

Oko 46.000 migranata nalazi se u Grčkoj nakon što je zatvorena tzv. balkanska ruta. U kampu Idomeni nalazi se oko 14.000 ljudi. Nadaju se da će stići u Njemačku i Skandinaviju. Istovremeno, lideri EU-a pokušavaju se dogovoriti s Turskom da ona preuzme sve migrante. Za to bi trebala dobiti novac, a u budućnosti bi zemlje EU-a trebale, prema kvotama, preuzeti izbjeglice iz Sirije. Zasad o tome nema dogovora.  

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Vuk 107 brigada Valpovo 19.03.2016.

    Svi muslimani su pedofili , pogledajte samo njihovog proroka Muhameda zar nije ozenio djete od )godina , fuj, fij, fuj

  • KnezDomagoj 19.03.2016.

    Svi su oni takvi. To je samo predstava. U Hrvatsku niste dobrodošli. Većinu se pita.

  • ッi シ 19.03.2016.

    kako je ovaj ubucen mozda su rekli evo ovaj ISL a nama media kao silovao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare