To je to što me zanima!

Mijenjao glazbu na mobitelu i kamionom pokosio cijelu obitelj

Poljak Tomasz Kroker (30) je osuđen na 10 godina zatvora jer je usmrtio Tracy, Josha i Ethana Houghton te Aimee Goldsmith. Na sudu je priznao krivnju za nesreću
Vidi originalni članak

Na internetu je objavljena snimka stravične nesreće u kojoj je poginula majka i njezino troje djece nakon što je vozač kamiona pokosio kolonu automobila ispred sebe. Poljak Tomasz Kroker (30) je osuđen na 10 godina zatvora jer je usmrtio Tracy, Josha i Ethana Houghton te Aimee Goldsmith nakon što se zabio u njih dok je mijenjao glazbu na mobitelu i nije gledao na cestu ispred sebe, javljaju britanski mediji.

Na snimci se vidi kako Kroker netom prije nesreće tipka po mobitelu i u zadnji tren prima volan s obje ruke, no tada je već bilo prekasno. Kroker je priznao krivnju za nesreću, a sutkinja Maura McGowan je kazala da mu je pozornost bila toliko slaba kao da je žmirio.

Obitelji i prijatelji žrtava kao i preživjeli iz nesreće okupili su se u sudnici, a dio njih je zaplakao u trenutku kad je puštena snimka.

Idi na 24sata

Komentari 144

  • crobern 01.11.2016.

    Ma ja sam stlno na mobitelu. Ali ja vozim ficu.... ako udarim macku meni totalka njoj nista.

  • kontraš007 01.11.2016.

    da mi netko na takav način ubije obitelj njemu sud ne bi sudio

  • cupi cupi 01.11.2016.

    eto čovjek dobio 10 godina da je bilo u našoj držai to prošao bi kao Horvatinčić daš novce da sudac ili sutkinja kupe stan i ti si slobodan

Komentiraj...
Vidi sve komentare