To je to što me zanima!

Mijenjao kabele na stupu, pao sa stupom i teško se ozlijedio

Radnik (24) se teško ozlijedio na radu u virskom predjelu Bobovik, u ponedjeljak oko 13.30 sati. On se popeo na drveni stup kako bi zamijenio telefonske kabele
Vidi originalni članak

Radnik (24) Konektora teško se ozlijedio na radu u virskom predjelu Bobovik, u ponedjeljak oko 13.30 sati. On se popeo na drveni stup kako bi zamijenio telefonske kabele. U bizarnoj nesreći pao je na tlo zajedno sa stupom. Kolima Hitne pomoći odvezli su ga u zadarsku bolnicu. Očevid su obavili policajci i inspektor zaštite na radu. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • miko2312 03.07.2014.

    sad ce na kraju mladic bit kriv sto s penjo na stub, dobit ce otkaz iz firme jer ide na bolovanje, i jos ce morat platiti popravak tok stuba sto je pao :D, a to sve zbog toga sto ce vlasnik firme, dat miro inspektoru zastite na radu i ovaj ce napisat izvjestaj da je mladic kriv, da se nije dovoljno dobro osiguro :D

  • ban_ana8 02.07.2014.

    KABELE!??! Ne, ne ja ovo je**eno ne vjerujem... Kabele? I ova osoba ima posao, a ja ga ne mogu naći. Rozeta bravo za tebe, živjela hrvatska gramatika!

  • Honda orao 01.07.2014.

    Zašto bizarna nesreće? ti stupovi su stari 20-ak godina kad je bila akcija telefonikacije RH,stup je istrunuo i eto što se dogodilo...mladiću želim brz oporavak!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare