To je to što me zanima!

Mikšić: Ne želim novac jer već imam milijardu kuna

Boris Mikšić napomenuo je kako mu nije stalo do novca te da će, ako bude predsjednik, pola plaće donirati u dobrotvorne svrhe i odreći se mirovine
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidat Boris Mikšić objavio je u utorak na konferenciji za novinare svoju imovinsku karticu - ističući kako je vrijednost svih njegovih nekretnina oko milijardu kuna. Naime, Mikšić je vlasnik četiri tvornice u SAD-u i jednu u Hrvatskoj te četiri kuće bez hipoteka u SAD-u i kuću sa voćnjakom u Belom Manastiru. Rekao je da je vlasnik privatnih mirovinskih fondova, dionica i ušteđevina u vrijednosti od tri milijuna dolara i da mu uz to pripada mirovina od 4000 dolara mjesečno kad navrši 65 godina. Posjeduje kolekciju slika i antikviteta iz čitavog svijeta procijenjenih na 2,5 milijuna dolara, te tri jahte i 15 automobila, među kojima je i mala kolekcija oldtimera.
- Ako postanem predsjednik Hrvatske isti ću vlasnički list pokazati na kraju svog mandata i vidjet ćete da se nisam obogatio na račun Hrvatske i hrvatskih građana. To mi nije plan - rekao je Mikšić. Naglasio je da želi dati sve od sebe da Hrvatska stvarno gospodarski ojača.
- Znam to raditi, imam puno iskustva, imam puno žara, novac me uopće ne interesira. Ustvari, spreman sam se odreći predsjedničke mirovine, a isto tako 50 posto predsjedničke plaće ću svaki mjesec dati u dobrotvorne svrhe - poručio je Mikšić.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • vegas55 05.10.2009.

    Mislim da je ova zadnja sansa da gradani hrvatske dobro razmisljaju.... da glasaju pametno a ne balkansko. Sto sam ja istrazivao o Gosp Miksic covjek je veliki svijetski igrac sve informacije pogledajte na njegovu stranicu borismiksic.net...evo dosta sam razgovarao sa razlicite ljudi, vecina kazu ma sta ce on tu napraviti on je ludak neka se vrati u ameriku itd. Ali mislim da je on upravo ta jaka karika koji moze stvoriti i napraviti bolju buducnost za hrvatsku. Pogledajte ovu stranicu http://www.hidra.hr/STRANKE/501int4.htm radi se o registrirane politicke stranke ima ih preko 90 toliko politicara a nitko ne zna bas nista. Na zalost ovi komunisti koji vladaju nasu drzavu nisu hrvati, ne mislu na hrvatsku ne mislu na gradane i ne zele raditi kako bi trebali u demokratskoj drzavi nego samo radu za njihovi interesi i za njihovi dzepovi. Ja mislim da je dosta, nitko od ovih kandidata nemogu, neznaju i ne zelu gurati hrvatsku naprijed samo moze Gosp Miksic jer on jedini pokazao rezultate!

  • zgbxl 01.10.2009.

    Da! Ti samo pripovedas o tvojim milijunima pa hoces na Pantovcak !? A sta bi ti uopce dobroga i radio na toj funkciji da si izabran kad nemas blage vezi o politici! Mafijasku drzavu vec imamo a stobom bi cak i tu diskreditiranu drzavu izgubili!

  • stara50 30.09.2009.

    svi nude kule i dvore. ne vjerujem nikome. sorry

Komentiraj...
Vidi sve komentare